С Тамаром у акцији - друга сезона, петком у 21.00 на РТС 1

Док су током августа гледаоци Првог програма РТС-а пратили репризу прве сезоне серијала "С Тамаром у акцији", ауторка и њен тим већ су започели снимање нових епизода. Овога пута помагаће сународницима на југу Србије које ћемо упознавати од 30. септембра петком у девет увече на Првом програму РТС- а.

Тамара Грујић, ауторка и продуцент серијала "С Тамаром у акцији": "У 16 нових епизода, помоћићемо социјално угроженим породицама које живе на територијама Нишког, Јабланичког, Пчињског, Топличког и Пиротског округа. Бићемо у Нишу, Лесковцу, Прокупљу, Куршумлији, Врању, Пироту и околини. Припремали смо се током читавог лета, открили дивне и необичне приче о људима који тамо живе. Обићи ћемо и места за која се до сада није много знало (бање, кањоне, висоравни). Као и у првом серијалу, потрудићемо се да вам дочарамо начин живота и свакодневицу и ових наших суграђана.

Већ у првим епизодама подсетићемо зашто "У Врање нема лагање", чиме је све је лепа Јелена заслужила да јој буде посвећена песма ("Пусто, пусто, пусто ми је све"), видећете Коштаниног унука, сазнаћете каква сећања на деду - чувеног писца Бору Станковића чува његова унука, зашто је један Београђанин жива легенда Власотинца, одгонетнућемо неке од рецепата кулинарских специјалитета овога краја..."

Продукциони тим је непромењен: музику поново потпусује Рамбо Амадеус, графички дизајнер је Славимир Стојановић а нови су - мајстори! Они су наравно са југа Србије, најбољи, спретни брзи и вешти а предводи их шеф, Иван Божиловић Божа.

Тамара и тим њене продукцијске куће ("Триангл") су и овога пута врло пажљиво бирали породице којима ће помоћи. Подршку и сарадњу су добили са свих страна - од новинара дописништва РТС-а у Нишу, локалних радио и ТВ станица, подаци о породицама стизали су и на сајт емисије и сајт РТС-а, путем друштвених мрежа. Као и у првој сезони, и овога пута Тамара је тесно сарађивала центрима за социјални рад и локалним самоуправама на територијама свих општина југа Србије.

Тамара Грујић: "С Тамаром у акцији" је иницијално хуманитарни пројекат, зато једва чекам да поново обрадујемо још много добрих људи и учинимо нешто лепо за друге. Уз велику захвалност на изузетној подршци претходном серијалу, у другу сезону сезону ступамо надахнути и решени да истрајемо у реализацији овог јединственог програма, емисија које славе живот и породичне вредности а истовремено су едукативне, информативне и забавне - за све генерације гледалаца."

"С Тамаром у акцији" од 30. септембра, сваког петка од 21.00, РТС1

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару