Једна „Слагалица“, један такмичар и две најдуже речи

Вечерас је приказана 15. емисија 117. циклуса „ТВ Слагалице“. Био је то први сусрет Владимира Младенова и Јована Ђукића. Емисија је почела веома успешно, барем за Јована Ђукића. У игри „Слагалица“ успео је два пута да састави најдужу реч од свих 12 слова.

Срећа му се осмехнула и у другој игри Мој број. Наиме, компјутер је задао број 001. Иако на први поглед изгледа једноставно, Јован је ипак имао среће да су остали задати бројеви били такви да може лако да дође до резултата и освоји поене.

Комбинација бројева је могла да буде компликованија, да је готово немогуће добити резултат 001.

Овакве ситуације се не догађају често, али су увек занимљиве и такмичарима и гледаоцима.

Како је све изгледало погледајте на снимку, а целу емисију потражите на нашем Јутјуб каналу.

Владимир Младенов је дипломирани економиста и мастер политиколог, а бави се дигиталним маркетингом. Воли спорт, књижевнот, путовања, а посебно квизове. Већ је учествовао у неколико квизова, а за његов такмичарски дух Слагалица је била прави изазов.

Јован Ђукић долази из Лознице. Има 21 годину, незапослени је физиотерапеутски техничар. У складу са професијом бави се масажама. Увек тежи новим сазнањима, па је Слагалица прилика да искаже своје знање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво