Слагалица неизвесна до последње игре

У току је емитовање 117. циклуса „ТВ Слагалице“. У 12. емисији, други пут су се састали Миле Живанић и Јелена Станојевић, чији је дуел до краја емисије био напет, а резултат непредвидив.

Игра је била прилично неизвесна посебно после сегмента „Ко зна, зна“, када су се такмичари резултатски приближили. При резултату 189 за Милета а 165 за Јелену, почела је игра „Асоцијације“.

После отворене једне колоне, Јелена је дошла до коначног решења па је Миле имао само три поена предности.

Миле се реванширао у другој асоцијацији: отворивши такође само једну колону дошао је до коначног решења.

Са 226 остварених поена (према 192 за Јелену), Миле је себи обезбедио учешће у следећој, вишој фази такмичења.

Како је све изгледало, погледајте на снимку, а целу емисију потражите на нашем Јутјуб каналу.

Такмичар који је однео победу, Миле Живанић, рођен је у Бијељини, а живи у Београду. Незапослени је дипломирани економиста. Воли спорт, посебно га интересује организација. За себе каже да је „ван шаблона“ и да обожава такмичења.

Други такмичар, Јелена Станојевић, долази из Ниша. Незапослена је. Одана је породичном животу, воли филм, књижевност и музику. Дуго прати „Слагалицу“ и одлучила је да се опроба као такмичар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво