Читај ми!

Наставак рада на трилогији

Демантовани наводи да се обуставља рад на "Драмској трилогији 1941-1945". Продукција саопштила да је први циклус "Равна гора" имао одличну гледаност на РТС-у, а да је наставак снимања планиран за крај јуна.

Продуцент серије "Равна гора" демантовао је наводе да се обуставља рад на "Драмској трилогији 1941-1945" и навео да је први циклус "Равна гора" имао одличну гледаност на Радио-телевизији Србије, преноси Фонет.

У саопштењу "Контраст студиос" наводи да са РТС-ом има потписан уговор о снимању још пет епизода новог циклуса "Равне горе" и да та компанија, као извршни продуцент, планира да крајем јуна настави снимање серије.

Како је објашњено, због великих захтева продукције за снимање ратних збивања, као и тешке финансијске ситуације и нерешеног статуса у финансирању РТС-а, продуценти и јавни сервис ускоро ће обавестити јавност о тачном броју епизода другог циклуса или евентуалном престанку рада на пројекту.

"Контраст студиос" подсећа да је "Равна гора", према извештајима АГБ Ниелсен, убедљиво најгледанија телевизијска серија у периоду њеног приказивања од 10. новембра 2013. до 12. јануара ове године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво