Бунт рок фестивал - средом у 21.50 на РТС 2

Од среде, 11. априла, почиње емитовање четвртог Бунт рок фестивала - такмичења нових, неафирмисаних бендова и аутора које организују Радио-телевизија Србије и емисија Бунт.

Бунт рок фестивал једини је телевизијски фестивал такмичарског карактера чији је циљ афирмација домаће поп и рок музике, као и формирање нове српске поп и рок сцене. Ово четврто издање фестивала биће по много чему другачије од претходних, јер се одржава у години када РТС обележава 60 година постојања а емисија Бунт слави 15. рођендан.

"Већ три године на Бунт Рок Фестивалу доказујемо да младе генерације у Србији поседују огроман ауторски потенцијал и велику жељу да се баве рок музиком" каже Бранка Главоњић ауторка емисије Бунт и Бунт Рок Фестивала. "Поносна сам на свој тим и Радио-телевизију Србије што смо у време апсолутног једноумља, кича и шунда који влада на телевизијским програмима, успели да очувамо емисију која не подилази најнижим укусима. Ми покушавамо да створимо и изградимо нешто ново у Србији 21. века, вреднујемо аутентичност и креативност. Желимо да отворимо медијски простор за младе људе који немају где да представе то што раде, али и да дамо шансу свим ауторима који нису успели да се афирмишу до сада."

Наградни фонд обухвата и овог пута велики број награда од новчаних, преко робних, до музичких награда и наступа победничких бендова на највећим и најзначајнијим музичким фестивалима у земљи и региону.

Бунт рок фестивал - средом у 21.50 на Другом програму РТС-а 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво