У току је обавештавање кандидата

У уторак, 15. новембра у центру "Сава" обавиће се тестирање кандидата који су испунили опште услове Јавног позива РТС-а "Тражимо сто младих стручњака за 21. век". У току је обавештавање канадидата којима предстоји полагање општег теста. Радио-телевизија Србије унапред захваљује свима на стрпљењу.

У току је обавештавање кандидата које очекујемо на тестирању и овим путем позивамо све заинтересоване да редовно проверавају своје и-мејл адресе.

Уколико сте позвани у други круг избора, стићи ће Вам мејл са детаљним упутствима.

У другој елиминационој фази овог пројекта РТС-а, кандидати ће 15. новембра у великој сали центра "Сава", полагати тест опште културе и информисаности.

Тестирање ће се обављати у унапред дефинисаним групама и сваки кандидат ће бити обавештен о термину који му је додељен.

Термини : Прва група у 09.00 часова, Друга група у 11.00, Трећа група у 13.00, Четврта група у 15.00 и Пета група у 17.00 часова.

Тестови  садрже питања из књижевности, правописа српског језика, уметности, историје, политике, друштвених наука, опште културе и информисаности...

Због великог броја пријављених, РТС није у могућности да изађе у сусрет кандидатима који желе да промене додељени термин.

Након теста опште културе и информисаности, најуспешнијим кандидатима предстоје тестови стручности а потом  интервјуи са члановима стручних комисија.

Након ове, последње провере, биће формиран и објављен списак кандидата са најбољим резултатима, који ће започети тромесечну праксу у Радио-телевизији Србије.

РТС обезбеђује и новчану надокнаду свим кандидатима који буду примљени на пробни рад.

Рад и знање кандидата пажљиво ће се пратити током праксе. По истеку три месеца, најбољима од најбољих биће понуђен стални посао.

Једини критеријуми при доношењу коначне одлуке о запослењу биће стручност, знање и радни елан.

РТС је 12. јула ове године понудила посао школованим младим људима у Србији, који докажу да су способни да својим квалитетом унапреде рад ове куће.

Радио-телевизија Србије захваљује свима који су се јавили на конкурс, чиме су показали спремност да преузму део одговорности за развој Медијског јавног сервиса Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару