Читај ми!

Почело обавештавање кандидата

У току је обавештавање кандидата који су успешно положили тест опште информисаности и културе, у оквиру другог селекционог круга Јавног позива РТС-а "Тражимо сто младих стручњака за 21. век".

Стручне комисије РТС-а индивидуално ће обавештавати кандидате који су прошли у трећи селекциони круг о детаљима предстојеће фазе – полагању тестова стручности за занимања за која су конкурисали.

Подсећамо: Јавни позив РТС-а "Тражимо сто младих стручњака за 21. век" био је упућен младим школованим стручњацима да препознају своју шансу у пет сектора делатности Јавног медијског сервиса Србије.

Од укупно 17.000 пријављених, опште услове Јавног позива испуњавало је 10.000 младих, академски образованих људи из читаве Србије.

По обављеном прегледању резултата, на тесту опште информисаности и културе утврђен је тачан број кандидата који ће бити позвани на тестирање стручности.

Кандидати су имали могућност да пошаљу пријаве за велики број занимања у оквиру медијског система РТС-а: новинарство, дигитални медији, ТВ и радијска продукција, дизајн и бизнис.

РТС обезбеђује и новчану надокнаду свим кандидатима који буду примљени на пробни рад.

Рад и знање кандидата пажљиво ће се пратити током праксе. По истеку три месеца, најбољима од најбољих биће понуђен сталан посао.

Једини критеријуми при доношењу коначне одлуке о запослењу биће стручност, знање и радни елан.

Радио-телевизија Србије захваљује свима који су се одазвали на Јавни позив РТС-а, јер су допринели да ово буде најмасовнији одзив на неки јавни конкурс у новијој историји Србије.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара