Одабрано шест финалиста „Беовизије“!

У финале фестивала „Беовизија“, на којем ће бити одабран представник Србије на 64. „Песми Евровизије“, пласирали су се Александра Секулић, Сашка Јанкс, Наташа и Уна, Иван Куртић, „Вондер стрингс“ и Ивана Владовић и Софија Перић.

Одабрано шест финалиста „Беовизије“! Одабрано шест финалиста „Беовизије“!

 Фотографије прве полуфиналне вечери фестивала „Беовизија 2019"
можете преузети овде

23.25 – Публика и стручни жири у финале су послали нумере које изводе Александра Секулић, Сашка Јанкс, Наташа и Уна, Иван Куртић, „Вондер стрингс“ и Ивана Владовић и Софија Перић.

22.50 – Линије су затворене, гласање је завршено. Али је почео ревијални део прве полуфиналне вечери „Беовизије“ – Сања Вучић, Бојана Стаменов и Жак Хоудек изводе нумеру добро познату љубитељима „Евросонга“ – Euphoria.

Уследила је Бојанина евровизијска песма Beauty Never Lies, затим нумера My Friend, коју је Жак певао представљајући Хрватску и Сањин хит Shelter, такође изведен пред Европом 2016. године. Савете колегама који ће представљати своје земље на „Евросонгу“ дао је и Кнез пре него што је извео Адио.

22.33 – Одбројавање је почело! Гледаоци имају 15 минута да пошаљу СМС са редним бројем фаворита на број 5556. Цена поруке је 36 динара. Са једног броја може се послати највише 20 порука. Од прихода од вечерашњег СМС гласања, у оквиру РТС-ове акције „Рак је излечив“, биће купљена апарат за магнетну резонанцу за Клинички центар Србије.

22.19Само без страха није само песма већ и став, поручују Наташа и Уна које затварају такмичарски део прве полуфиналне вечери „Беовизије“.

22.12Само лагано пева Елеонора и нада се да се креће ка финалу „Беовизије“. Исти циљ имају „Вондер Стрингс“ и Ивана Владовић.

22.01 – Последња представница Југославије на „Песми Евровизије“, Екстра Нена жели да се домогне финала „Беовизије“ како би се вратила на највеће европско музичко такмичење. 

21.54 – Да ли ће Бела остварити сан Ивана Куртића да наступа на другим континентима? Софија Перић такође сања, али да Аритмијом доведе „Евросонг“ у Србију.

21.40 – Сашка Јанкс жели да се њен глас чује далеко, до Тел Авива, али најпре до финала домаћег такмичења.

21.30 – Дуња Вујадиновић је на „Евросонг“ ишла као пратећи вокал. Песма „7“ можда ће је одвести на евровизијску бину као солисту. Мистер Ду уз ефектан костим, шминку и динамичан ритам покушаће да се домогне наставка такмичења.

21.21 – Кец из рукава „Освајача“ за одлазак у финале „Беовизије“, али и Израел су Вода и пламен.

21.12 –  Први на бину излазе „Фанкд ап“. Зашто да се не деси, поручују публици и жирију. Александра Секулић пева песму Туго, али се нада да ће јој донети срећу.

21.00 – Почело је! Уз подсећање на прошлогодишњу победничку песму „Евросонга“ отворено је прво полуфинално вече „Беовизије 2019“ – хит Toy извела је Бојана Стаменов.

Србија ће у три шоу-програма одабрати свог представника на овогодишњем такмичењу за најбољу песму Европе – током две полуфиналне вечери и великог финала које ће бити одржано 3. марта.

Обе полуфиналне вечери „Беовизије 2019“ даће по шест финалиста националног такмичења за представника на 64. „Евросонгу“. 

За пласман у недељно финале вечерас су се борили „Фанкд ап“ (Зашто да се не деси), Александра Секулић (Туго), „Освајачи“ (Вода и пламен), Дуња Вујадиновић (7), Мистер Ду (До 100), Сашка Јанкс (Да ли чујеш мој глас), Иван Куртић (Бела), Софија Перић (Аритмија), Екстра Нена (Још ти чујем глас), Елеонора (Само лагано), „Вондер стрингс“ и Ивана Владовић (Моја бол), Наташа и Уна (Само без страха).

Домаћини првог од три шоу-програма који ће нас довести до српског представника на овогодишњој „Песми Евровизије“ били су Драгана Косјерина и глумац Иван Михаиловић. 

Хаљину коју је носила Драгана Косјерина дизајнирала је Јасмина Марковић (@jasminamarkovicfashiondesigner), док се за накит побринуо @deeravishing.

Из „грин рума“ јављале су се Кристина Раденковић (блејзер модног студија @hermanas_modni.studio) и Бојана Марковић (хаљина модног студија @hermanas_modni.studio, чизме @reserved).

Све композиције које учествују на фестивалу „Беовизија 2019“ доступне су на мултимедијалној платформи РТС Планета и званичном РТС-овом каналу на Јутјубу за „Песму Евровизије“.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара