Дуња Вујадиновић - 7

Извођач: Дуња Вујадиновић
Назив песме: 7
Музика: Борис Крстајић
Текст: Љиљана Јорговановић

7

Када сване, мислим да си поред мене ти
Још је топло, то су мали кућни духови
Како иде, куда путујеш?
Коме као мени верујеш?
Како иде и да ли моје име помињеш?

Где су сада моји добри анђели?
Где су сада сви?
Као ветар међу гранама
Спаваш у мојим ранама

7 година како самујем
7 кофера стално пакујем
7 сатова онда навијем
А себи кажем не идеш

7 грехова како направим
7 љубави тако покварим
7 и векова да остарим
Ја бићу ту кад не дођеш

Ја сам хтела мале ствари које чине дан
Али, ето, твоје срце има други план
Пиши некад шта си радио
Да ли снове си охладио
Пиши некад о томе шта си ми урадио

Дуња Вујадиновић је рођена 4. фебруара 1989. године у Новом Саду. Музиком се бави од детињства, а до данас је сарађивала са најпознатијим именима домаће сцене. Као вокални солиста наступала је 2008. и 2010. године на Радијском фестивалу са песмама „Разочарана" и „Сама", које је за њу написала и компоновала Александра Радовић.

Током досадашње каријере може се похвалити да је неколико пута била део Евровизијских тимова Србије и Црне Горе: 2013. године са групом „Моје 3", 2015. године са Кнезом, а 2016. године са Сањом Вучић. Као текстописац потписује енглеску верзију Кнезове песме „Адио" и песме „Љубав је свуда" групе „Моје 3".

У септембру 2018. године објављује сингл „Да ми је" за који је снимила и видео спот у којем се појављује познати глумац и модел Лука Рацо.

Борис Крстајић је српски композитор и музички продуцент. Професионално се бави музиком од 1990. године. Један је од оснивача састава електронске музике „Спид лимит" (Speed limit), Џезва (Jazzva) и „J.U.S.T" који су крајем деведесетих и почетком двехиљадитих година на наше просторе донели потпуно нов звук са примесама амбијеталне, хаус и џез музике.

Сарађивао је са великим бројем извођача популарне музике међу којима су група Зана, Александра Радовић, Тап 011, Ана Штајдохар, Мадам Пиано, Јелена Томашевић и многи други.

Љиљана Јорговановић је аутор многих хит албума на простору бивше Југославије, а и у новије доба. Познати је сарадник Цеце Ражнатовић, Здравка Чолића, Аце Лукаса, Северине, Жељка Јоксимовића и других. Пре него што је свој дар поделила и са фолк извођачима, написала је много текстова за извођаче поп, рок и музике „новог таласа". Најближи је сарадник чувене Марине Туцаковић са којом потписује многе хитове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару