Само нек се окреће – Лорд

Само нек се окреће – Лорд, музика, текст и аранжман: Владимир Прерадовић Лорд

САМО НЕК' СЕ ОКРЕЋЕ

Шта је живот без узбуђења
Шта је пророк без сновиђења
Како може почетак без краја
Не иде ни пакао без раја

За живота оставити трага
Како ноћас преварити врага
Не дај да те пита старост
Где је теби била младост

Ма само нек' се окреће
Нова тура ново пролеће
Док смо живи и здрави
Нека људи су прави
Свуда око нас
И нек' се мало попије
По нама срећа нек' се пролије
Пуно воли мало пати
Нек' се добро добрим врати
Само срећа нек' нас прати
Јуриш се за реп
Само ловом пуниш џеп
Сваки дан
Све поред тебе прође
Кад' живот пролети
Само лепога се сети
Онај дан
Када до краја дође

English 

Лорд, извођач и аутор песме „Само нек се окреће"
Лорд се музиком бави од своје шесте године и тада почиње да свира клавир, а са седам година уписују у музичку школу „Коста Манојловић" у Земуну. У другој години средње школе улази у бенд „Урбан Пулс" са којим наступа широм Србије. 2003.године „Урбан Пулс" издаје свој први албум за ПГП-РТС под називом „Време". 2004. године дипломирао је на „Академији Уметности" са звањем дипломирани дизајнер звука. По завршетку факултета почиње озбиљније да се бави музичком продукцијом. 2006. године се представља као аранжер на „Беовизији" за нумеру "Ти знаш", групе „Урбан Пулс". 2007. године излази из бенда и почиње да ради као продуцент и композитор за друге извођаче. 2008. се представља као композитор на „Беовизији" за извођача Марка Вулиновића са песмом "Сада или никада". 2009. године на позив продуцента Владимир Неговановића, постаје клавијатуриста групе „Пилоти" и ту остаје дуги низ година. У међувремену ради на своме албуму као и многобројне рекламе за домаће и страно тржиште престижних брендова и корпорација. 2013. године издаје свој први певачки соло албум као кантаутор под називом "Чујем те". Све време упоредо продуцира и аранжира за друге истакнуте извођаче.

2016. године избацује сингл "Знак", где је окупио у видео споту низ уважених спортских, глумачких и музичких величина. „Лорд" увелико спрема нови албум и следећа музичка изненађења. На Беовизији наступа са пемом "Само нек се окреће".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару