Сања, срећно у Стокхолму!

Дошло је време да Сањи Вучић ZАА, представници Србије на овогодишњем, 61. такмичењу за најбољу песму Европе, пожелимо срећан пут. Српска делегација у уторак, 3. маја, стиже у Стокхолм, где ће наступати на највећем европском музичком такмичењу.

Сања, срећно у Стокхолму! Сања, срећно у Стокхолму!

Изводећи песму кантауторке Иване Петерс, Goodbye, Сања Вучић ће показати своја гласовна умећа и покушати да освоји победу на такмичењу „Песма Евровизије“, које се одржава у Шведској од 10. до 14. маја.

Четрдесет три земље Европе, уз Аустралију, своје најбоље представнике одредиле су за овогодишње музичко такмичење, а Сања Вучић ће уз максималан труд и у што бољем светлу приказати нашу земљу.

Душка Вучинић, шеф службе за oдносе с јавношћу и корпоративни имиџ РТС-а, истакла је да је Европа заволела српску песму и Сању, док су показатељи управо фантастични коментари на промотивној турнеји коју је имала наша представница у претходних месец дана.

„То је добар ветар у леђа и велики подстицај за Сању, њену екипу и читаву делегацију, уз огромну подршку медија, јер сви заједно представљамо Србију“, истакла је Душка Вучинић.

Сања је на испраћају, који је одржан у холу РТС-а, отпевала две популарне песме, Crazy in Love од Бијонсе и Valerie од Ејми Вајнхаус, као и нумеру Goodbye, још једном доказавши зашто је прави избор за представника Србије.

Изненађење за српску представницу били су представници Босне и Херцеговине, који су дошли да пруже подршку Сањи.

Вучинићева је пожелела пуно успеха на предстојећем такмичењу нашим комшијама, додавши да се „наша регија увек држи заједно и да ћемо и тамо бити најбољи пријатељи“.

Оливера Ковачевић, главна и одговорна уредница забавне редакције РТС-а, на испраћају делегације замолила је колеге новинаре да „буду благи према њиховом сну“.

„РТС ове године самостално улаже и испраћа нашег представника, а делегација је малобројна али, надамо се, ефикасна. Сања је последњих месеци украс РТС-а који уноси радост у наша срца. Надамо се да ћемо је неговати у будућности, јер, можда се деси и неочекивани успех“, истакла је Ковачевићева.

Сања Вучић је у протеклих месец дана већ освојила срце публике на промотивној турнеји по Малти, Израелу и Амстердаму, а признала је да се плашила одласка на прво путовање, јер јој је први контакт са учесницима уносио нервозу.

„У првом контакту са људима који се баве истим послом, моја природа не би дозволила да приђем са неким ставом или погледом испод ока. Морам да кажем да смо се сви дружили и дивно провели, а мој најбољи друг са путовања је представник Израела, Хови Стар. Дружила сам се и са представницом Бугарске, Швајцарске и разним другим људима“, открила је Сања Вучић.

„Ово је невероватно искуство за мене, ми смо сви другачијег сензибилитета и менталитета из разних земаља, али смо сви правили компромисе. Сви представници имају исти циљ и бавимо се истим послом, али, такође, подржавамо једни друге и доста песама ми се ове године допада“, прича Сања уочи пута у Шведску.

Срећу и успех на такмичењу Сањи је пожелела прошлогодишња представница Бојана Стаменов.

„Драга Сања, ово је твој тренутак. Ти ћеш бити представник наредних годину дана, а и читав живот“, рекла је Бојана, симболично предавши Сањи заставу Србије.

Сања, срећно у Стокхолму!

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару