Сања Вучић ZAA пред три хиљаде људи на Малти

Представница Србије на Песми Евровизије у Стокхолму ове године, Сања Вучић ZAA, била је овог викенда на својој последњој предевровизијској турнеји, на Малти. На главном догађају нумеру "Goodbye" отпевала је пред три хиљаде људи и још једном показала да публика воли њену енергију и ужива у песми којом представља Србију.

Првог дана посете Сања је била гост емисије "Xarabank", најпопуларнијег шоу програма на Малти, која се емитује на националној телевизији Малте и коју сваког петка гледа преко 80% популације ове медитеранске земље. Емисија је била посвећена представници Малте, Ири Лоско, а поред Србије, гости су били представници Израела, Чешке и Азербејџана.

Следећи дана је био резервисан за обилазак Малте, а домаћини су за госте припремили дегустацију и упознавање са традиционалном храном овог острва, а тај догађај, који је директно преношен на друштвеној мрежи Фејсбук, прегледан је до сада преко 140 хиљада пута. Након тога, уследила је тонска проба за евровизијски концерт и интервјуи са бројним новинарима. О сјајној атмосфери која влада међу представницима земаља говори и прилог који су Сања Вучић ZAA и Ира Лоско дале за РТС, интервјуишући једна другу.

Главни догађај, концерт у "Aria Complex", испуњен до последњег места, био је мали да прими три хиљаде фанова који су желели да чују своје евровизијске звезде. Концерт је отворила Destiny, победница Дечје Песме Евровизије 2015. године, која је Малти донела другу победу на том такмичењу у последње три године. Након ње, наступила је Амбер, прошлогодишња представница Малте на Евросонгу, а онда су уследиле и овогодишњи евровизијски амбасадори својих земаља - Габриела Гунчикова из Чешке, Хови Стар из Израела и наша Сања Вучић ZAA, из Србије. Завршни део концерта припао је представници Малте, Ири Лоско, а за сам крај, сви учесници су заједно отпевали чувени хит групе Битлс "Come Together", што је и овогодишњи слоган Песме Евровизије.

Овом посетом, Сања Вучић ZAA је завршила своју успешну европску турнеју, на којој је посетила неколико земаља и представила себе и песму "Goodbye" евровизијским фановима. Србија наступа на Песми Евровизије 2016. године у другом полуфиналу, 12. маја, под редним бројем шест, и бориће се за Велико финале, које је на програму 14. маја, уз директан пренос на РТС 1 и РТС Сателит.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару