Сања у посети главном граду Летоније

Прва станица на турнеји ван граница наше земље за Сању Вучић ЗАА била је Рига, главни град Летоније.

Након слетања на аеродром у Риги у петак, гостовала је у студију Летонске националне  телевизије. По завршетку гостовања, дала је неколико интерјвуа.

Сања је јуче била гост и на пријему у шведској амбасади са осталим учесницима овогодишњег „Евросонга“, а након тога одржана је прес конференција и интервјуи са великим бројем новинара из целе Европе.

У вечерњим сатима одржан је концерт "Eurovision PreParty 2016" где је Сања отпевала уживо песму Goodbye, са којом представља Србију на „Песми Евровизије“ ове године. Њен наступ је одлично прихваћен од стране летонске публике.

Своју евровизијску песму такође су имали прилику да изведу и представници Малте, Бугарске, Естоније, Израела, Шпаније, Белорусије, Босне и Херцеговине, Швајцарске и  Летоније.

Поред својих песама, имали су прилику да изведу још по једну песму по сопственом избору. Наша Сања се одлучила за песму Crazy in Love.

Такође су имали прилику да обиђу град, посебно стари део где су их домаћини упознали са историјом своје земље.

Већ следећег викенда, Сања ће отпутовати у Амстердам, средиште највеће предевровизијске „грознице“, где ће се одржати "Eurovision in Concert".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи