Бојана посетила Амстердам

Бојана Стаменов, представница Србије на Песми Евровизије, на својој промотивној турнеји, посетила је Амстердам. Главни град Холандије је у априлу средиште највеће предевровизијске "грознице", а ове године присуствовале су чак 24 делегације земаља учесница.

Наша представница привукла је велику пажњу, и у току суботе и недеље дала више десетина интервјуа електронским и штампаним медијима широм Европе, али и Аустралије. Наступ на главном догађају „Eurovision in Concert" обиловао је снажном енергијом између Бојане и публике, која је цео наступ пропратила бурним аплаузима и заједно са њом певала стихове песме „Beauty Never Lies".

„Утисци су феномални. Лепо су нас дочекали и прихватили. Први дан посете протекао је у невероватном темпу. Велики број интервјуа, проба за наступ, нови интервјуи, а онда и сам наступ" - каже Бојана у својим утисцима из Амстердама. „Другог дана смо успели и да прошетамо по центру града, а уживала сам и возећи се у великој панорами из које се види читав град. Допало ми се што велики број људи вози бицикл, то је део њихове културе, а брига о природи се види на сваком кораку. Амстердам је град прекрасне архитектуре, слободан и отворен, без предрасуда, а дух људи је невероватан. Веома сам задовољна својим наступом и начином на који ме је публика прихватила. Порука песме је дошла до њих, гласно су са мном певали да су другачији, да су своји, посебни, и да унутрашња лепота и позитивна енергија снажно одјекују из свих нас. Следећа станица на мојој турнеји је Белгија, а наступ на Евросонгу очекујем са нестрпљењем и осмехом" - додаје Бојана Стаменов.

Србија наступа на Песми Евровизије у Бечу у првом полуфиналу 19. маја, под редним бројем 9, у директном преносу на РТС-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару