Читај ми!

Нина миљеница новинара

Колико због свог гласа и песме коју изводи, толико и због културе и достојанственог понашања, наша Нина од првог дана у Диселдорфу окупира пажњу бројних новинара и евровизијских обожавалаца из целог света.

Сви јавни сервиси у Европи, али и интернет портали највећих новинских кућа у свету, преносе Нинине изјаве и фотографије нашег евровизијског тима, почев од Би-Би-Сија, немачке НДР телевизије и агенције „Ројтерс", па све до портала Си-Ен-Ена, који је у вести о одржавању Евровизије ставио фотографију српског тима са заставом са прве полуфиналне вечери у Диселдорфу.  

Само последња три дана, представница Србије на 56. "Песми Евровизије", Нина, дала је око 30 интервјуа за најугледније медијске куће Европе, телевизијске и радио-станице, агенције и штампане медије, као и најцењеније интернет евровизијске портале. У тој медијској јурњави на Нину предњаче представници Велике Британије, који се, почев од Би-Би-Сија до локалних телевизијских станица, буквално утркују за разговор са њом.

Посебну наклоност Нина има у Шпанији, Немачкој, где се њено лице може наћи на бројним насловним странама најугледнијих новина, и у скандинавским земљама, који од почетка кампање Радио-телевизије Србије, пре два месеца, непрестано промовишу песму Чаробан и Нинин наступ на "Песми Евровизије".

Миљеница новинара и обожавалаца највећег музичког спектакла у Европи пред новинарима је увек опуштена и искрена, расположена и без компликованих захтева које обично имају велике звезде. Вероватно је због тога од самог почетка заинтересовала представнике седме силе, који јој безрезервно поклањају пажњу.

Разговори са новинарима су, међутим, по протоколу од данас заустављени, да би се Нина концентрисала на финално такмичење у суботу. Вечерас и сутра, на програму нашег тима су две генералне пробе, а вечерашња је посебно значајна, јер је прати стручни жири и гласа. Жири ће потом, као и уочи полуфинала, ковертирати своје гласове који ће се током финалне вечери сабирати са гласовима пристиглим телевотингом односно СМС-ом.

Наш жири представљају: Јелена Илић, уредник у Забавном програму РТС-а, Иван Илић, диригент и композитор, Урош Марковић, музички продуцент, Драгана Пантић, музички уредник и Слободан Марковић, аранжер.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара