Читај ми!

Чаролија се наставља

Нини Радојичић завршетак овогодишњег избора за „Песму Евровизије“ није донео крај чаролије нити сарадње са Радио-телевизијом Србије. Млада звезда српске музичке сцене нове чаробне песме снимаће за ПГП РТС.

Амбициозна студенткиња, симпатична девојка из суседства, али и нова звезда српске музичке сцене и после такмичења за „Песму Евровизије" наставља сарадњу са Радио-телевизијом Србије.

Утисци из Диселдорфа и наступа пред 120 милиона гледалаца још се нису слегли, а Нина Радојичић не губи време и самоуверено иде ка зацртаним циљевима.

Један од најважнијих корака младе певачице је, свакако, уговор са издавачком кућом ПГП РТС.

„Млада сам, имам времена, добру организацију, мислим да је све могуће. И да укомпонујем студије и заједно са тим и учење. Верујем да то мени неће бити проблем јер волим све и волим да будем заузета", рекла је Нина. 

„Талентована и млада певачица, коју је Србија изабрала да нас представља на Евровизији, а РТС јој обезбедио све услове да збиља и постане права медијска и музичка звезда, од сада је део тима наше медијске куће", открила је извршна директорка „Песме Евровизије Србије" Душка Вучинић-Лучић.

Према њеним речима, склапањем уговора са кућом ПГП РТС, музичка каријера младе певачице унапредиће се на прави начин.

„Овај догађај смо организовали управо да поделимо ту значајну информацију са публиком која је ова четири месеца непрестано пратила и подржавала Нину Радојичић", рекла је Душка Вучинић-Лучић, на почетку пријема на тераси зграде РТС-а.

Реч је свечаном пријему „Чаролија се наставља", који је Радио-телевизија Србије приредила за новинаре домаћих медија и раније представнике наше земље на такмичењу „Песма Евровизије".

Међу гостима су биле и многе личности културног и јавног живота Београда, а домаћица пријема била је, наравно, Нина.

Некадашњи представник Србије на избору за „Песму Евровизије", Марко Кон очекује да ће млада певачица постићи велики успех.

„Нини желим све најбоље. Мислим да она то својим феноменалним певачким искуством с обзиром на мало година колико има, не да заслужује, него било шта друго очекивати би било ненормално", шаљиво је објаснио Кон.

Музичар Милан Николић, који је такође бранио боје Србије на највећем европском музичком такмичењу, истакао је Нинине феноменалне гласовне способности.

„Она је имала ту срећу, али и несрећу да њен први јавни наступ буде на 'Еуросонгу', што је изузетно добро, али и мач са две оштрице јер шта после тога", нагласио је Николић.

Једна од тек неколико композитора који су допутовали на такмичење у Диселдорфу да би подржали своје представнике била је Кристина Ковач.

Ауторка песме Чаробан била је спречена да дође на вечерашњу свечаност, али су је заменили сестра Александра и отац Корнелије, композитори две преостале нумере које су биле у трци за српског представника на овогодишњем избору за „Песму Евровизије".