Жан-Пол Готје у улози коментатора

Прослављени француски модни креатор Жан-Пол Готје одржао је данас конференцију за новинаре у клубу „Елингтон" у хотелу Хајат.

Менаџер Фешн Селекшна Ненад Радуловић и ПР Жан-Пола Готјеа Јелка Мусић били су модератори конференције за новинаре коју је приредио креатор који је до сада неколико пута осмислио моделе за такмичаре "Песме Евровизије": за представницу Израела Дану, која је победила 1998, за Елизабет Андреасен, представницу Норвешке 1996, Ану Виси, која је 2006. представљала Грчку, а прошле године је био задужен за стајлинг француске групе "Фаталс Пицардс".

Готје је на данашњој конференцији највише говорио о модним трендовима и поредио их са овогодишњом модном сценом „Песме Евровизије". Ипак, његова улога је нешто другачије природе ове године - славни креатор наћи ће се у улози специјалног коментатора француске ТВ станице Франце 3 на такмичењу "Песма Евровизије 2008".

Екипа вебсајта eurovisionserbia.tv питала је Готјеа да ли има спреман концепт за посао који га очекује у финалној вечери најпрестижнијег музичког догађаја. Готје је био задовољан што је после неколико питања која су уско везана за моду добио прилику да каже нешто о коментарисању „Песме Евровизије".

"Нисам ни коментатор, ни новинар, али ћу се трудити да професионално обавим свој посао. Велики сам заљубљеник у телевизију и такмичење "Песма Евровизије". Из године у годину сам пратио то такмичење и имам своје белешке. Не могу да кажем да имам спреман концепт, али ту је много занимљивих прича које су ме интересовале у одређеним тренуцима", рекао је Готје и истакао да ће професионално, али спонтано гледаоцима преносити своје виђење овогодишњег такмичења.

Вечерас у Еуроклубу биће приређена ревија најбољих младих српских дизајнера, а биће додељене и награде неким учесницима овогодишње "Песме Евровизије" у следећим категоријама: најбољи стајлинг, најбољи перформанс, најшармантнија делегација. Специјални гост те забаве биће управо Жан-Пол Готје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару