Ко облачи водитеље „Песме Евровизије“?

Такмичење „Песма Евровизије" један је од најспектакуларнијих догађаја те врсте икада одржаних на овим просторима, од изузетног је значаја за наш град и по томе што ће се представити Европи и свету као престоница добре музике, стваралачког духа и невероватне енергије.

О изгледу водитељског пара на предстојећој „Песми Евровизије" бринуће стилисти Јована Божовић и Ивана Рабреновић, а улогу супервизора имаће Ненад Радујевић, генерални менаџер „Београдске недеље моде" и директор модног студија „Клик". Поред њих, у тиму су фризер Душка Богатај и шминкер Нена Илић са својим асистентима.

Због тога су у Београд ових дана стигле креације бројних домаћих и светских дизајнера које ће водитељски пар носити у полуфиналима и у самом финалу. Будући да се ових дана у медијима спекулише о томе ко ће од дизајнера обући наше водитељске звезде, и то не случајно јер је то ствар престижа, ево прилике да из прве руке сазнате нешто више о томе.

Од домаћих дизајнера, Јована Јанковић носиће модел Тамаре Радивојевић, све популарније младе дизајнерке која је дипломирала у престижној школи „Ст.Мартинс" у Лондону и модел Александра Николића, српског дизајнера који живи и ради у Лондону, а своје колекције редовно приказује на „Недељи моде у Лондону", као и моделе дизајнера Слободана Михајловића који живи и ради у Милану.

Од страних дизајнера, Јовану ће обући „Costume National" - креатор Enio Capasa, Jean Paul Gaultier, а такође ће стићи и ексклузивне хаљине из чувене француске мултибренд радње „Maria Luisa" .

О изгледу Жељка Јоксимовића од домаћих дизајнера бринуће Александар Николић, све популарнији домаћи бренд Мартини Весто - линија „City Glam" коју потписује Бошко Јаковљевић, а од страних дизајнера такође „Costume National" - креатор Ennio Capasa, Jean Paul Gaultier, али и славна дизајнерска имена из већ поменуте радње „Maria Luisa".

Целокупна гардероба стигла је директно из Милана и Париза специјално за ову прилику и верујемо да ће наш водитељски пар својим изгледом, шармом и умећем пружити милионском аудиторијуму широм света још лепшу слику о Београду.

Није случајно што је баш овакав избор страних дизајнерских имена. Наиме, у свим горе поменутим модним компанијама на позицијама водећих менаџера налазе се успешни српски пословни људи. Тако је у компанији „Costume National" госпођа Драгана Куњадић после успешне манекенске каријере сада једна од челних особа, госпођа Јелка Мусић је директорка офиса за комуникације у компанији „Jean Paul Gaultier" , а главни менаџер одељења за мушкарце радње „Maria Luisa" је такође Београђанин, господин Зоран Босанац што само показује колико су људи са наших простора успешни и утицајни у модном свету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару