"Ништа лично" представља Србију на Дечјој песми Евровизије у Кијеву

Бенд "Ништа лично" победио је данас на националном такмичењу за представника Србије на Дечјој песми Евровизије која ће се одржати у новембру у Кијеву.

Бенд "Ништа лично" победио је са песмом "Онај прави", за коју је музику писао Александар Граић, који са Аницом Цветковић, вокалом победничке групе, потписује и тест композиције.  Они су у конкуренцији од 10 композиција победили освојивши 10 бодова од жирија и максималних 12 од публике.

 

Чланови жирија националног избора били су: Бранкица Васић Василиса, Душка Вучинић Лучић, ПР менаџер РТС-а, Ивана Јордан, Тијана Паунковић, музички уредник РТС и Марко Кон, овогодишњи представник Србије на такмичењу "Песма Евровизије".

Програм су водили Кристина Раденковић и Мики Дамјановић.

Како је настала група "Ништа лично" 

Чланови бенда "Ништа лично" нису посматрали једни друге као конкуренцију на бројним дечјим фестивалима на којима су наступали широм Србије, у Црној Гори и Босни и Херецеговини.

Напротив, постали су другари, распевани и весели.

Виђали су се на фестивалима у Ужицу, Зрењанину, Панчеву, Новом Саду, Зајечару, Пожеги, Бања Луци, Тивту, Рожају, Бјелој...

Радовали су се сваком новом сусрету, а онда се појавио Сале. 

Стидљиво је понудио Аници да послуша песму коју је сам написао - а Аница - к'о Аница, одмах је запамтила текст и отпевала Петру, Петар - Уни, Уна - Каролини - и одједном сви су запевали заједно...

Сад се више не зна ко је коме онај прави, али се поуздано зна да је настао бенд у коме нико нема ништа лично!