Читај ми!

Ко је човек који је Констракти поклонио новчић за срећу пред пут у Торино

На испраћају који је РТС организовао Констракти пред њен одлазак у Торино, наша представница на Евросонгу добила је новчић за срећу. Била је одушевљена овим поклоном. У изјавама за медије помињала је како ју је у тој гужви на испраћају изненадио и обрадовао "један човек" који јој је дао новчић. Ни Констракта, ни наша јавност до сада нису знали ко је тај човек, нити какав је новчић у питању. Мистерију је, неколико сати пред наступ наше певачице у другом полуфиналу такмичења, коначно разрешио наш Радио 202 у данашњој емисији „Правац 202".

Реч је о новинару који ради баш на овој радио-станици. Зове се Рајко Милошевић. Заједно са својом колегиницом Ксенијом Радовић кренуо је на новинарски задатак – испраћај наше делегације у Италију. Но, за њега то није било обично снимање прилога о неком догађају, нити је за њега Констракта обична победница домаћег такмичења.

"Она је била изненађена новчићем, а ја сам био изненађен да нас на Евросонгу представља неко ко је очигледно у детињству слушао Бетовена и Моцарта. То је велики успех за нашу културу", рекао је Рајко Милошевић свом Радију 202.

"Мислим да ће јој новчић послужити као амајлија у Торину. Нисам јој тај један динар дао тек тако. Ја верујем у амајлије, али важно је да и она верује", нагласио је Рајко.

У тренутку кад је помислио како би било лепо да Констракти поклони новчић за срећу, није имао ни једну кованицу код себе, па је тај динар позајмио од Ксеније, колегинице са "Двестадвојке".

Кроз велику гужву успео је некако да се пробије до наше евровизијске представнице и дао јој кованицу.

Због јаког жамора и великог броја људи који су се тискали у покушају да се приближе певачици, Рајко Милошевић није успео том приликом да сними интервју какав је желео. Али, није му било жао, јер је успео да јој пожели срећу и поклони амајлију.

Радио 202 је јутрос Констракти открио ко је заправо човек који јој је поклонио кованицу за срећу.

"Одлично се сећам тог тренутка када ми је тај љубазни човек дао новчић на испраћају. Ставила сам га у џеп и онда га преместила на сигурно место, тако да чувамо новчић и очекујемо срећне околности", изјавила је Констракта за Радио 202 и поручила Рајку: "Хвала на новчићу!"

За неколико сати сазнаћемо да ли ће Рајков поклон нашој певачици и њеном тиму донети срећу на другој полуфиналној вечери Евросонга и пласман у финале.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару