Читај ми!

Дубаи – Београд – Дубаи

Од 1. новембра oчекује се успостављање нове редовне линије Дубаи – Београд – Дубаи, a српској дијаспори која живи у Уједињеним Арапским Емиратима, као и онима који преко Дубаија лете ка Аустралији и Далеком истоку, везу са матицом омогућиће директним летом.

Од 1. новембра, требалo би да буде успостављена нова редовна линија Дубаи – Београд – Дубаи, рекла је за Сателитски програм РТС-а Катарина Андрић-Милосављевић из Директората за цивилно ваздухопловство Србије. Дозволу за летење, за четири лета недељно, током зимског реда летења, у наредне две недеље требало би да добије компанија "Флај Дубаи" која је поднела захтев за успостављање саобраћаја авионом "боинг 737-800".

Захтев за линију Дубаи – Београд – Дубаи поднет је на основу Споразума о ваздушном саобаћају са Уједињеном Арапским Емиратима, који је у октобру 2009. потписан у Влади Србије. Споразум омогућава да "Јат Ервејз" и пет авиокомпанија из Емирата успоставе неограничен број летова између две земље.

Српској дијаспори која живи у Емиратима, као и онима који преко Дубаија лете ка Аустралији и Далеком истоку, везу са матицом омогућиће директним летом, рекла је за РТС Катарина Андрић-Милосављевић и нагласила да је компанија "Флај Дубаи" прва авиокомпанија из Емирата која је показала интересовање за успостављање летова са Србијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи