„Ništa ali logopedi“ večeras sa Vranjkovićem u DOB-u

Muzičar Nikola Vranjković održaće večeras prvi tradicionalni prednovogodišnji koncert u velikoj dvorani Doma omladine Beograda, gde će mu specijalni gost biti alternativni bend „Ništa ali logopedi“.

Drugi prednovogodišnji koncert Vranjković će održati 29. decembra, a gost će biti sastav „Mravi“, najavila je koncertna agencija „Long plej“.

Vranjković će koncertima, koji će više od tri sata, najaviti novi, dvostruki album koji bi trebalo da se pojavi na proleće.

„Vraćam se u veliku dvoranu DOB-a, jer se u njoj najbolje osećamo moja publika i ja. Sviraćemo pesme koje sam pravio u 'Blok autu', sa Za ovde ili za poneti i Vremeplova, kao i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma koje već sviramo uživo par godina unazad... Sve što može da stane u tri i po sata. A dva koncerta neće biti sto posto ista“, najavljuje Vranjković.

Eklektični šabački alternativci „Ništa ali logopedi“ prestali su sa radom posle dva zapažena albuma Ad hok klića (1994) i Vaspostavljanje (1998), ali su se posle 18 godina nedavno ponovo okupili svirkom u matičnom gradu.

„Informacija da se legendarna 'ABBA' ponovo okuplja primorala je i 'Logopede' da preispitaju odluku da više nikada ne zasviraju. Nakon relativno uspešnog angažmana na jednoj privatnoj rođendanskoj zabavi, na nagovor starog prijatelja benda, Nikole Vranjkovića, obreće se posle 18 godina i pred beogradskom publikom“, otkrivaju članovi benda.

Beogradski „Mravi“ pročuli su se obećavajućim debi albumom Na travi (1998), ali je usledio raspad benda i dugo se čekalo na singlove Mlad čovek (2011) i Okovani (2012).

„Mravlja brigada je ponovo na okupu, vredno radimo u studiju 'Destilerija' na novom albumu, a par novih pesama ćemo rado odsvirati 29. decembra kao gosti Nikole Vranjkovića u Domu omladine. Drago nam je što nas je Nidža počastvovao pozivajući nas u goste, biće nam enormno zadovoljstvo da malo prašimo pred njegovom vernom publikom“, kažu „Mravi“.

U Vranjkovićevom bendu nastupiće bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznica kupljena ranije košta 900 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару