Читај ми!

„Мистер Бин“ побегао из запаљеног аута

Чувени комичар Роуан Еткинсон лакше је повређен у саобраћајној несрећи, када је његов аутомобил „мекларен Ф1“ слетео са пута и ударио у дрво и бандеру, а потом се запалио. Глумац је успео да изађе из кола пре него што је помоћ стигла.

У саобраћајној несрећи која се догодила у четвртак увече, лакше је повређен британски комичар Роуан Еткинсон (56), најпознатији по улогама Црног Гује и Мистер Бина, јавили су британски медији.

Глумац је возио 650.000 фунти вредан „мекларен Ф1" када је изгубио контролу над возилом и скренуо са коловоза, ударио у стабло и саобраћајни знак у близини села Хадон, у Кембриџширу, пренеле су агенције.

Аутомобил се запалио, али је глумац успео да изађе из њега пре него што су стигли полиција и ватрогасци.

У саопштењу портпарола ватрогасне бригаде Кембриџшира наводи се да је ватра стављена под контролу у 20.13, возило обезбеђено и да у њему није било заробљених путника. 

Еткинсон је пребачен у болницу са повредом рамена, а већ данас би требало да буде пуштен на кућно лечење.

Ово је његов други удес са истим аутомобилом - у октобру 1999. сударио се са „ровером метроом" који је возила 62-годишња Маргарет Гринхол.

Иначе, Роуан, који као Мистер Бин вози стари „мини морис", приватно је велики љубитељ брзе вожње и колекционар спортских возила, а његов „мекларен Ф1" се са максималном брзином од 372 km/h сврстава у најбрже серијске путничке аутомобиле.

Прошлог месеца је учествовао у Би-Би-Сијевој култној емисији о аутомобилима "Тop Gear", где је замољен да у популарном сегменту „Кола са разумном ценом", у којем познати тестирају аутомобиле на посебној стази, буде што бржи.

Не само што је био био брз, већ је избио на чело листе са најбржим кругом у историји емисије - 1 минут, 42 секунде и 2 десетинке.

Топ 5 међу познатим возачима сада изгледа овако:
Роуан Еткинсон, глумац, 1:42.2
Џон Бишоп, комичар, 1:42.8
Рос Нобл, комичар, 1:43.5
Том Круз, глумац, 1:44.2
Камерон Дијаз, глумица, 1:45.2

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару