Читај ми!

Најтраженије холивудске удаваче

Улицама Лос Анђелеса ходају најлепше жене света. Неке од њих нису имале среће у љубави упркос чињеници да их мушкарци широм планете сањају. Жене им завиде и желе да изгледају као оне, а припадници јачег пола не би имали ништа против да им оне кувају ручак. Оне су најтраженије удаваче на свету!

Лепотица са Барбадоса плени магичном мешавином симпатичне девојчице и секси заводнице. Двадесеттрогодишња Ријана јачи пол потпуно разоружава када запева, а ако и заигра нема им спаса.

Иако у спотовима често кокетира са глумом, Ријана не би могла баш могла да се сврста међу глумице, али јој је место осигурано међу уметницама изазовног изгледа.

О Мили Кунис ове године се доста причало. Све је почело када је филм Дарена Аронофског Црни лабуд почео да осваја награду за наградом, а комплименти за епизодну улогу у којој је Мила бриљирала пљуштали су на све стране.

Страсни пољупци са Натали Портман донели су јој нове обожаваоце, а армија фанова расте са сваком ситницом објављеном о филму Friends With Benefits у којем јој партнера игра Џастин Тимберлејк. Секси глумица зато не пропушта прилику да интригира јавност.  

Кира Најтли осваја погледом, осмехом и грациозним изгледом, а крхком грађом позива јаке момке да је заштите.

Камерон Дијаз је упркос дугим везама, ипак, успела да избегне замку брака на радост њених поштовалаца.

Звезда филмова Чарлијеви анђели, У њеним ципелама и Бити Џон Малкович и у 39. години оставља многе колегинице иза себе на листи пожељних удавача Холивуда.

Потенцијални просци Скарлет Јохансон мораће добро да се потруде да би надмашили њеног бившег мужа, згодног Рајана Рејнолдса, и холивудску легенду Шона Пена.

Труд ће се свакако исплатити јер 26-годишња глумица заносних облина је, према оцени многих мушкараца, једна од најлепших и најзгоднијих жена на планети.

Дуге ноге Тејлор Свифт подједнако самоуверено се крећу по великим и малим бинама упркос чињеници да је певачица напунила тек 21 годину.

За оне који се не плаше да ће завршити у некој од песама младе поп-кантри кантауторке, Тејлор је права жена.

Младићи широм планете уздишу за Џесиком Бил и захваљују небесима што њен бивши дечко Џастин Тимберлејк није више у игри.

Међутим међу њеним обожаваоцима стални сукоб влада између струја које се сукобљавају око тога да ли 29-годишња глумица има лепше лице или тело.

Према неким проценама, нема изгледа да ће ускоро бити познат победник тог сукоба. 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару