Читај ми!

Трбушњаци за медаљу

Гвен Стефани, Кристијано Роналдо, Жизел Бундшен, принц Хари, Ким Кардашијан одричу се омиљених специјалитета, проливају литре зноја у теретанама и много времена троше на хиљаде и хиљаде понављања вежби за трбушне мишиће. Због тога се за њима на плажи скоро сви окрећу.

Краљевске, а не принчевске трбушњаке има принц Хари. „Плочице" нису биле циљ млађег брата војводе од Кембриџа, али је ипак реч о необоривом доказу да Хари не оставља сав посао особљу у палати.

Иако сматра да њена фигура није идеална и тренутно је на мисији мршављења, Ким Кардашијан може да се похвали стомачном регијом.

Он пева, игра, осваја награде, потписује аутограме, а понекад и (на основу приложене фотографије) трчи. Хју Џекмен није баш изабрао најлепши шортс за купање који је могао, али је зато за одлазак на плажу одлично припремио своје трбушњаке.

Извајани мишићи преко стомака једног од вампира из Сумрак саге Емета Калена, то јест глумца и манекена Келана Луца, имају много обожаватељки широм планете. Луц не мора ништа више да поправља, оцена је и фитнес тренера, само треба да одржава овакав тонус. Једино што квари целокупан утисак је вампирски тен, али после неколико дана на обали мора или океана и то ће бити решено.

Алесандра Амбросио нема на телу ни грама масноће вишка, па није ни чудо што оку прија изглед трбушних мишића „Викторијиног анђела".

Импресиван изглед Жизел Бундшен резултат је напорног рада читавог тима људи са манекенком на челу.

Међу дамама убедљиво најбоље трбушњаке већ годинама има певачица Гвен Стефани. Упркос бројним обавезама које има као певачица, композитор, текстописац, глумица, модна дизајнерка, али и мајка двоје деце, Гвен некако успева да стигне и да ради вежбе за централни део тела.

Чак и они који не прате фудбал знају трбушњаке Кристијана Роналда. Они који недељно у теретани проводе сате са циљем да овог лета на плажи добијају комплименте, могу слободно да „преписују" од најбољег играча „Реал Мадрида" и шампиона наше листе.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару