Читај ми!

Најсексепилније политичарке света

Депутат руске Думе Алина Кабајева, израелска активисткиња Ципи Хотовели, бивша гувернерка Аљаске Сара Пејлин, али и Мароканка Руби, само су неке од дама које су се нашле на листи најсексепилнијих политичарки објављеној у „Вашингтон тајмсу“.

Амерички новинар Ерик Голуб објавио је у блогу листа Вашингтон тајмс рејтинг најсексипилнијих жена из сфере политике у свету, поделивши их према политичкој оријентацији на три групе, а на челу листе „демократа и либерала" нашла се позната руска гиманстичарка Алина Кабајева која је депутат Државне думе Русије.

Представљајући Кабајеву, блогер је подсетио на гласине о њеној наводној вези с руским премијером Владимиром Путином, нагласивши да и она и Путин одбацују такве спекулације.

Голуб је препричао и епизоду из 2008. године када је лист Московски кореспондент објавио да се спрема свадба Путина и Кабајеве. Лист је убрзо престао да постоји.

Маја 2009. године руска Интернет издања пренела су вест да је Кабајева наводно родила сина, али је убрзо сама гимнастичарка демантовала ту информацију, објаснивши да је дете с којим је виђена њен рођак.

На списку „либералки" је и позната америчка ТВ водитељка, продуцент и активиста Опра Винфри, коју је раније амерички Форбс (Forbes) прогласио најутицајнијом звездом шоу бизниса за 2010. годину, а већ дуго је и на списку најутицајнијих жена у свету, такође, према избору истог часописа.

На челу групе „независних и центриста" нашла се 18-годишња мароканска плесачица Карима ел Маруг звана Руби која је пре пар месеци била у центру скандала италијанског премијера Силвија Берлусконија, оптуженог да је „користио њене услуге" док је још била малолетна.

У овој групи је и француска ТВ новинарка Мелиса Терјо коју је 2006. године таблоид Дејли експрес (Daily Express) прогласио најлепшом репортерком света, а била је изабрана и за најсексепилнију ТВ водитељку према оцени читалаца америчког часописа Максим.

На листи секси „политичарки центра" су још две ТВ водитељке: Си-Ен-Еново лице Ерин Бернет и Даген Мекдауел са канала Фокс њуз.

На прво место десет најзгоднијих конзервативки пласирала се израелска политичарка и члан Кнесета из партије Ликуд Ципи Хотовели.

У истој групи су и вицегувернерка Охаја Мери Тејлор, вицегувернерка Висконсина Ребека Клифиш, али и бивша кандидаткиња америчких републиканаца за потпредседника САД и некадашња гувернерка Аљаске Сара Пејлин.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару