Читај ми!

Рат Хефнерових зечица

Одбеглу невесту Кристал Харис увредама је засула Хефова некадашња љубав, Холи Медисон. Холи се нарочито разбеснела јер се вајна (бивша) вереница на дан када је требало да се венча са Хјуом појавила на журци у Лас Вегасу. Кристал, која је венчаницу заменила оскудним купаћим, не мари превише за критике.

Огорчена поступком Хефнерове несуђене невесте Кристал Херис, његова бивша драга, Холи Медисон, посветила јој је неколико редова на Твитеру.

Наиме, одбегла невеста се на дан венчања уместо пред олтаром, била је на журци која се одржавала на једном базену у Лас Вегасу. Венчаницу је заменила оскудним купаћим костимом и без гриже савести позирала папарацима.

„То је њен нови пад", прокоментарисала је Холи на Твитеру, некадашња звезда серије The Girls Next Door која је пратила „тежак" живот зечица у „Плејбој" вили.

Хјуова некадашња љубав није поштедела ни домаћина журке: „Њено понашање је одвратно, а и онај ко ју је тамо позвао је исто тако отрцан".

Ипак, по свему судећи, Кристал Херис не потресају превише такви коментари.

„Добро се осећам јер сам побегла овде. Данас је требало да сам у Лос Анђелесу, али морала сам да се склоним", објаснила је згодна 25-годишњакиња, коју тренутно у свим светским медијима називају „одбеглом младом".

Ни грижа савест не представља проблем за млађану Кристал, која сматра да је чак учинила добро делу оснивачу Плејбоја, који је иначе 60 година старији од ње.

„Како се тај дан приближавао знала сам да није фер према Хефу да пролазимо кроз то. Морала сам да будем искрена према себи и урадим оно што је најбоље за све."

Херисова је нагласила да је „Хју најслађа особа коју је упознала", да га још воли и да ће га увек посећивати.

Не зна се само да ли ће Хефнер пристати да јој поново отвори врата своје раскошне виле.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару