Цеца у јуну у Загребу!

Хрватска публика, уколико све буде по плану, већ у јуну имаће прилику да уживо чује хитове Светлане-Цеце Ражнатовић. Наступ на стадиону у Максимиру биће део балканске турнеје, пише загребачки „Јутарњи лист“.

Контроверзна српска певачица Светлана-Цеца Ражнатовић планира да одржи концерт у Загребу, а њени менаџери преговарају о наступу на стадиону у „Максимиру" у јуну ове године, пише хрватски Јутарњи лист.

„Ако све буде по плану, Светлана Ражнатовић свој нови албум ће довршити у априлу, а онда га у оквиру балканске турнеје, представити и хрватској публици", потврдио је менаџерски тим певачице, истакавши да је Цеца мегапопуларна у Хрватској, баш као и у Србији.

„Једина је разлика у томе што у вашој земљи досад још није имала прилику да одржи концерт. Судећи према њеним хитовима, који се радо слушају у хрватским народњачким клубовима и на приватним журкама, рачунамо да ће се на Цецином концерту у 'Максимиру' окупити више од 60.000 људи, баш као и на концерту групе 'У2'", преноси Јутарњи лист изјаве неименованих менаџера, који тврде да је Цеца у свом жанру једнако, ако не и популарнија, од ирских рокера.

Још нису службено затражили дозволу од фубалског клуба „Динамо" и управника максимирског стадиона, а дозволу за наступ у „Максимиру" планирају да затраже за неколико седмица, пише хрватски лист.

„Увек ће бити људи који ће негативно реаговати, тога смо свесни. Али, они су у мањини. Уосталом, од рата је прошло 20 година и време је да идемо даље. Тереза Кесовија прошле седмице је одржала концерт у београдском Центру 'Сава' иако је годинама говорила да неће ногом крочити у Србију", преноси Јутарњи лист изјаве менаџера, који сматрају да би било дивно кад би после Цеце на „Максимиру", Оливер Драгојевић наступио на „Маракани".

Лепа Брена је у јуну 2009. године имала наступ у загребачкој дворани „Арена" и тај наступ нису успеле да спрече ни ветеранске организације, али и подсећа да је Цеца у децембру прошле године изајвила да неће певати у Загребу.

„Удовица Жељка Ражнатовића Аркана једина је велика звезда из Србије која никада није наступила у Хрватској. Оно што разликује Цецу од Жељка Јоксимовића, Жељка Самарџића и Лепе Брене, који су редом пунили 'Арену' у Загребу, јесте то што је њен покојни супруг Жељко Ражнатовић Аркан био злогласни шеф једне од српских мафија и вођа паравојне формације која је починила бројна звјерства по Хрватској и БиХ, због чега је у Хагу оптужен за ратне злочине", пише загребачки дневник.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару