Опра открила породичну тајну

Позната водитељка Опра Винфри, која је била сведок спајања многих растурених породица у својој емисији, сада је одлучила да публици открије и сопствену потресну причу - недавно је сазнала да има полусестру.

Америчка краљица ток-шоуа Опра Винфри угостила је у емисији своју полусестру за коју није знала и коју је тек недавно упознала, пошто је она као беба дата на усвајање.

Опра и жена идентификована само као Патриша, упознале су се током протеклог Дана захвалности, после Патришине вишегодишње потраге за биолошком породицом.

Позната водитељка је откриће да има полусестру у емисији Шоу Опре Винфри описала као „чудо над чудима" и додала да је била запрепашћена када је сазнала, пошто је имала осам година када је Патриша рођена и живела са оцем, а није ни знала за мајчину трудноћу.

Патриша је рекла да је давно покушала да пронађе биолошку мајку, а да је поново кренула у потрагу на наговор своје двоје одрасле деце која су, такође, гостовала у емисији Опре Винфри.

Новооткривена полусестра је додала да се бојала да ће потрага бити узалудна, пошто јој је у агенцији за усвајање речено да су ступили у контакт с њеном биолошком мајком, али да она неће да се састане њом.

Међутим, истог дана, на телевизији је гледала емисију о мајци Опре Винфри, која је навела да је изгубила двоје деце.

То се слагало с подацима које је Патриша пронашла у документима о усвојењу и који су показивали да је имала две сестре и брата, али да је само старија сестра жива.

Мајка, Вернита Ли, такође је навела да се преминула ћерка звала Патриша.

„Сва сам се најежила, јер сам знала да смо једна од мојих сестара и ја биле имењакиње", додала је Патриша.

Она је касније пронашла још података који су се поклапали, између осталог и то да је Опра рођена 1954. године, кад и једина Патришина жива сестра.

Позната водитељка је изјавила да су анализе ДНК потврдиле да јој је Патриша полусестра, а њих две су се са мајком састале у раније снимљеном сегменту емисије.

Опра је додала да је на њу посебно јак утисак оставило то што Патриша, која је од 2007. године знала да су њих две у сродству, није покушала то да уновчи, чак ни после безуспешних покушаја да ступи у контакт са њом, мајком и другим члановима породице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару