Шта је то у женском бићу што га тера ка српском младићу?

Да су српски момци неодољиви шармери, што потврђују и њихове многобројне романсе са хрватским лепотицама, међу којима су и две „најјаче“ - Северина и Николина, тема је којом се већ неколико дана бави хрватски „Јутарњи лист“.

Северина Вучковић је последња у низу својих сународница која је срећу пронашла крај Србина, Милана Поповића. Да није све у новцу већ да има много тога и у шарму, краљица хрватске поп сцене је потврдила када је раскинула везу са познатим хрватским предузетником, а срце поклонила овом некрунисаном краљу бакра.

Очарао ју је док му је певала „Tи си најљепши од свих" на његовој рођенданској журци у Београду пре три недеље. Касније је признала: „Заљубила сам се. Догодило се недавно, спонтано, као што се такве ствари догађају. Знала сам чим сам га угледала... Или пет минута послије".

Славку Шајиновићу, са којим је у вези била две и по године, одмах је све признала.

Водитељка ТВ Нове, Николина Пишек, је свог српског витеза упознала у хотелу „Хајат", и више не крије своју романсу.

Њен изабраник је Матија Ћорковић, предузетник који живи у Берлину, што их није спречило да заједно дочекају Нову годину у Београду.

Николина је још док је водила шоу Операција Тријумф, српским таблоидима дала наговештај у ком правцу ће се кретати њен љубавни живот.

„Разлике између мушкараца у Загребу и Београду без сумње постоје, али ја ћу избјећи конкретан одговор и казат ћу вам само да су Београђани, и Срби опћенито, врло згодни и маркантни, што ће вам, уосталом, признати свака Хрватица", поручила је тада Пишекова.

Да нису само наши предузетници ти који опчињавају хрватске даме, сведочи и веза сплитске модне дизајнерке и манекенке Миранде Виђак са српским глумцем Стефаном Капичићем.

Рекло би се да се лепо снашла у улози српске снаје, јер је прошлог понедељка била једна од главних звезда Хуманитарног понедељка у популарном београдском клубу „Мр Стефан Браун".

Ни шармантна плавуша, учесница Операције Тријумф, Ана Бебић није била отпорна на удварање на српски начин. Њеним родитељима никада није сметало што је њен дечко Филип Милетић Србин, битно им је да је она срећна, изјавила је Ана својевремено.

Али љубавни плес између хрватских дама и наших момака се не игра само под светлима шоу бизниса, већ и на спортским теренима. Романса се десила (и окончала) и између Бланке Влашић, најбоље хрватске атлетичарке, и француског рукометаша из Ниша, Николе Карабатића.

Низ је дуг и рекло би се да му нема краја. Наши момци плене својим шармом и успехом већ дуже време, а питање да ли је српски мачизам мит или реалност, остаје отворено.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару