Читај ми!

На продају Брандов „харли“!

Калифорнијска аукцијска кућа „Џулијен“ најавила је продају мотора „харли дејвидсон“ коју је популарни глумац Мaрлон Брандо купио 1970.

Име америчког глумца Марлона Бранда одувек је асоцирало на свет двоточкаша, још од филма Дивљак из 1953.

Улогом првог филмског „бунтовника без разлога“ Џонија Стаблера, вође банде одевеног у кожну јакну на мотору, Брандо је постао симбол мотоциклизма.

Реч је о моделу "FLH Еlectra-glide" из 1969. године, црне боје са хромираним елементима и двобојним гумама, за који се очекује да 27. јуна на аукцији на Беверли Хилсу достигне цену од 400.000 долара.

Легендарни глумац га је купио 8. априла 1970. године.

Према писању италијанског листа Коријере де ла сера, иако стара скоро 50 година, ова друмска лепотица је прешла свега 22.000 километара и у савршеном је стању.

А посебну „посластицу“ за колекционаре холивудских меморабилија чини црна регистарска таблица на којој жутим словима пише „Брандо“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије