Читај ми!

Вечерас почиње 21. Београдски Бир фест

Највећи фестивал музике и пива у овом делу Европе почиње вечерас, а организатори обећавају четири дана богатог, незаборавног фестивалског програма.

Први наступ на главној бини резервисан је вечерас за бенд „Јарболи“ (19.30) а до краја овогодишњег издања популарног престоничког музичког фестивала, смењиваће се неки од највећих музичара и музичких састава ових простора, који се могу похвалити вишедеценијским стажом у рокенролу: „Београдски синдикат“, „ЈУ група“, „Освајачи“, „Дубиоза колектив“, „Галија“, „Електрични оргазам“, „Саншајн“, С.А.Р.С, „Лет 3“, „Кербер“, „Смак плус“, „Гоблини“, „Јарболи“, „Лав хантерс“, „Канда, Коџа и Небојша“, Бојан Ристић трампет хаус бенд, „Дел Арно бенд“ и „Неверне бебе“.

Риф бина је фестивалска бина ББФ посвећена најбољим младим музичким снагама те ће, између осталих, овога пута тамо наступити (23. јуна) и троје првопласираних на овогодишњем Бунт рок фестивалу РТС-а: музички састави „Мали демон“ (победници осмог БРФ), „Ђирика“ и аутор Михаило Татић.

Заслугом публике у суботу, 22. јун, на овој бини свираће и београдски инди рок састав у успону „Драм“, за чије учешће/концерт на 21. Бир фесту је пре неколико месеци гласала публика.

 Ове године на Електро бини Београдског Бир феста наступиће најпопуларнији домаћи извођачи, а најупечатљивија имена свакако су Марко Настић, Дејан Милићевић и Рахмани.

Програми на Риф и Електро бини сваког дана почињу у 20.30 часова, а детаљан програм Београдског Бир феста 2024 и сатнице наступа свих извођача погледајте на званичном сајту манифестације.

Богата пунуда пива

И у свом 21. издању Бир фест наставља са добром традицијом па се, осим више од 50 највећих регионалних и домаћих извођача, савршеног звука и најсавременије продукције очекује и богата понуда пива.

Чак 302 врсте најпопуларнијег алкохолног пића на свету биће у понуди, од најпознатијих светских брендова па до различитих врста крафт пива.

Улазак на фестивал

Капије фестивала отварају се од 18.00 часова, а посетиоцима је на располагању укупно шест улаза: три улаза са стране реке/шеталишта и три улаза из Булевара Николе Тесле.

Улаз на фестивал биће слободан сваког дана између 18.00 и 19.30 часова, након чега ће се улазак у фестивалски простор наплаћивати.

Улаз је слободан за особе испод 15 година сваког фестивалског дана, уз пратњу пунолетне особе.

Организатор Београдског Бир феста је компанија „Скајмјузик“, а покровитељ манифестације је Град Београд.

недеља, 23. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару