Читај ми!

Замало да погине на снимању „Плаћеника 3“!

Да није бивши репрезентативац Британије у скоковима у воду и велики атлета, Џејсон Стејтам не би остао жив на снимању најновијег дела „Плаћеника“, тврди Силвестер Сталоне.

Џејсон Стејтам је смрт на снимању трећег дела Плаћеника избегао само захваљујући својим скакачко-пливачким способностима, открио је Силвестер Сталоне на конференцији за медије пред лондонску премијеру.

Камиону који је познати британски глумац возио отказале су кочнице и полетео је у провалију, тачније у море, са висине од 20 метара!

Џејсон, бивши репрезентативац у скоковима у воду, искочио је из кабине на време и спретно улетео у море.

Причајући о томе вече пред светску премијеру у Лондону, Слај је нагласио следеће: „Суочио се са смрћу. Тестирао је камион од три тоне и нешто је пошло наопако – кочнице су наједанпут замрле“.

„Сурвао се у Црно море и смрскао. На сву срећу, још раније смо скинули врата са кабине.“

„Да се било ко други нашао у тој ситуацији, не би остао жив, јер сви смо на себи имали тешке чизме и опрему, опасаче за пиштоље. Највероватније бисмо се после таквог пада удавили. Али, пошто је Џејсон бивши скакач са олимпијским квалитетом, он се извукао“, објаснио је 68-годишњи Сталоне.

Иначе, Џејсон Стејтам се такмичио за британски национални тим у скоковима у воду са платформе и oдскочне даске дуже од 12 година, као и за Енглеску 1990. године на Играма Комонвелта у Оукленду, на Новом Зеланду, пре него што се прославио улогама у филмовима Снеч и Две чађаве двоцевке.

Занимљиво je да је завршио на 12. месту 1992. на Светском првенству, a на Играма Комонвелта на осмом.

Познат је и по томе што сам изводи већину акробација у опасним сценама, без коришћења каскадера.

Када су га једном приликом питали која му је најгора повреда коју је задобио на снимањима, шаљиво је одговорио: „Пукла ми је пертла у првој сцени“.

И сам Силвестер Сталоне повредио се на сету и морали су да му убаце металну плочицу у леђа. За Стејтама је додао: „Изгледа сјајно пред камером. Велики је спортиста. Научио је све на улици и стварно је опак!“

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару