Читај ми!

Ноле и Јелена се венчали и у цркви

На Светом Стефану, у Цркви Светог архиђакона Стефана, данас су се венчали Новак и Јелена Ђоковић.

Младенци који су имали грађанско венчање пре два дана, данас су у 11 часова ушли на Свети Стефан, где су се довезли у црном џипу у пратњи још два аутомобила.

Церемонија је обављена у кругу уже породице. Венчао их је јеромонах Климент из манастира Прасквица.

Фото-репортерима је било онемогућено да сликају церемонију, јер су данас организатори венчања поставили шатор на сам улаз на Свети Стефан како не би могао да се услика ни улазак Ђоковића у град и хотел, наводе Вијести на свом сајту.

Ђоковић и Јелена Ристић су се венчали у четвртак на Светом Стефану. Судбоносно „да“ младенци су изговорили на Краљевој плажи, на платоу поред Виле Милочер.

Дугогодишња девојка првог рекета Србије и света узела је презиме свог супруга.

Новаку је кум био друг из детињства, фудбалер швајцарског „Сервета“, Невен Марковић.

Како преноси Радио-телевизија Црне Горе, гламорузно венчање, које многи медији називају „свадбом века“, одржано је у парку поред Виле Милочер, у посебно направљеној мермерној куполи.

Велики број домаћих и страних новинарских екипа већ данима опседа улаз града-хотела Свети Стефан, како би сазнали детаље венчања. Ипак, једино је британски магазин Хелоу добио ексклузивно право да извештава са венчања.

Ђоковић је раније рекао да му је британски Хелоу платио 500.000 евра за ексклузивно право на фотографије са венчања, а та сума биће, како је обећао, уплаћена у хуманитарне сврхе.

Светски тенисер број један, који је титулу на Вимблдону посветио будућој жени и детету, рекао је новинарима да ће „сада затворити тениско поглавље на неко време“.

„Пуно лепих тренутака је преда мном - брак, постаћу отац за неколико месеци, уживаћу у времену са породицом и будућом супругом“, поручио је Ђоковић после Вимблдона.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије