Читај ми!

Светскe звезде помажу Србији

Бројне познате личности позивају да се Србији помогне после страшних поплава. Манекенка Адријана Лима, певачица Нене Чери, најпознатији ТВ кувар Рудолф и многи други нашли су начин да дају допринос.

Најпознатији кувар из Холандије и звезда телевизијског канала 24 Kitchen Рудолф ван Вин стигао је данас у Београд како би дао свој допринос у пружању помоћи становништву угроженом поплавама у Србији.

Најављено је да ће Рудолф 20. маја од 18.30 заједно са куварима хотела „Славија“ спремати вечеру за око 400 мајки са децом које су тамо смештене након евакуације из поплављених подручја.

Ту хуманитарну акцију организују канал 24 Kitchen, Амбасада Холандије и компанија „Имлек“.

Адријана Лима је путем онлајн друштвених мрежа позвала све да помогну жртвама поплаве у Србији преко фондације Новака Ђоковића.

И један од најбољих шпанских кошаркаша свих времена Пау Гасол скренуо је пажњу на катастрофалне поплаве у Србији и Босни и Херцеговини.

„Желео бих да пружим најискренију подршку породицама настрадалих и свима онима који су погођени најгорим поплавама у последњих неколико деценија", написао је кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса на Твитеру. Поруку исписао на енглеском и шпанском језику.

Подршка становништву Србије и БиХ недавно је стигла и од легендарног француског фудбалера Тјерија Анрија. 

Звезде предстојећег Фестивала "MAD in Belgrade" Нене Чери, Џими Тенор и ди-џеј Круш апеловали су на својим званичним Фејсбук страницама за помоћ страдалима од поплава у Србији и Босни.

„Хиљаде људи је морало да напусти своје домове, нажалост неки су изгубили и живот у борби против опасних вода. Усеви су уништени, цели градови су под водом“, написала је Нене Чери и позвала своје фанове да упуте помоћ Црвеном крсту Србије.

Ди-џеј Круш каже да саосећа са свим жртвама поплава и наводи јасна упутства како и где се може уплатити новац за помоћ угроженима.

Фестивал "MAD in Belgrade", који ће бити одржан 24. и 25. маја, приход од продатих улазница првог дана уплатиће на рачун за помоћ настрадалима у поплавама у Србији, наводи се у саопштењу организатора.

Нешто раније, рок музичар Били Ајдол поручио је преко Твитера да ће део прихода са свог београдског концерта, који се планира за 25. јун, дати у хуманитарне сврхе.

Подршку Србији упутили су и британски писац Тони Парсонс и музичар Џејмс Блант.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару