Читај ми!

Штедња: Нема пара за „бунга-бунга“ девојке

Како би смањио трошкове, Силвио Берлускони укинуо је месечну апанажу од 2.500 евра младим девојкама које су присуствовале његовим „бунга-бунга“ забавама. Финансијско стање бившег италијанског премијера је озбиљно уздрмано скупим разводом, као и падом прихода пословне империје „Мегасет“.

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони је одлучио да у циљу смањења личних трошкова укине месечну апанажу од 2.500 евра исплаћивану већем броју младих девојака које су присуствовале његовим „бунга-бунга“ забавама, објавила је италијанска штампа.

Та одлука могла би да има везе и са саопштењем италијанске полиције да је против Берлусконија отворена истрага око његовог утицаја на сведоке, а у вези са пресудом из јула којом је тај италијански милионер проглашен кривим за сексуалне односе са малолетном проститутком, пренела је агенција АФП.

„Берлускони је помагао и мени и другим девојкама“, рекла је 24-годишња Арис Еспиноза, једна од модела и плесачица познатих под групним називом „олгетине“, по улици у Милану - Виа Олгетина, где се налазе станови у којима су девојке живеле, а чије је изнајмљивање плаћао Берлускони.

У једном периоду је у тим становима живело укупно 14 девојака, а у снимцима које је направила полиција током акције прислушкивања се могло чути како оне од Берлусконија и његовог рачуновође траже новац, односно, како су га оне називале - „цвеће“ или „гориво“.

Финансијско стање Берлусконија је озбиљно уздрмано скупим разводом од његове друге супруге Веронике Ларио, као и падом прихода његове пословне империје „Мегасет“.

Бивши италијански премијер се такође сели у луксузни апартман у центру Рима, који ће га годишње коштати мање од 2,1 милион евра, колико тренутно износе трошкови живота у оближњој палати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару