Читај ми!

Шерон „као авион“

Да јој ни 54 године не могу ништа, (одувек) атрактивна Шерон Стоун нас је уверила на добротворној вечери у Милану, где се појавила са тачно дупло млађим момком, манекеном Мартином Миком.

Светски модни крем окупио се у суботу увече у Милану, на "AmfAR" гала вечери на којој је сакупљено више од 1,1 милион долара за финансирање истраживачких програма ове организације, који се баве сидом.

Међутим, апсолутно све их је својим невероватним изгледом засенила домаћица вечери, глумица Шерон Стоун.

На годишњој добротворној вечери у Музеју „Перманенте", у улози водитеља аукције продала је, између осталог, више стотина хиљада долара вредна уметничка дела Роберта Раушенберга и Демијена Херста.

Педесетчетворогодишња глумица се на догађају појавила са својом, како страни медији наводе, „новом играчком" – 27-годишњим манекеном Мартином Миком.

Роберто Кавали, Ливија Фирт, Дри Хемингвеј, Соланж Ноулс, као и неки чланови породица Фенди и Мисони, примећени су у њиховом друштву.

На вечери која је трајала више од три часа, у оквиру аукцијског блока који је одрадила Шерон, једна „Луј Витон" пудријера отишла је за 70.000 долара, а глумица је успела да „навуче" Кавалија да плати 35.000 долара за чувену "Bocca" софу, инспирисану уснама Ме Вест.

Но, било је велико питање да ли ће се холивудска звезда уопште моћи да се појави на добротворној вечери, јер је хоспитализована одмах након „Фенди, пролеће/лето 2013" ревије.

Наиме, Стоунова, која је 2001. године имала излив крви у мозак, пожалила се на јаку мигрену и несвестицу, али је касније пуштена уз уверавања да може да присуствује важном догађају.

Њен представник за медије је све разјаснио: „Имала је симптоме мигрене и сматрали смо да је најбоље да прво оде на преглед. Рекли су да је све у реду. Као што је и сама Шерон рекла 'Ни дивљи коњи је не би спречили'".

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару