Читај ми!

Мур признао да су га жене тукле

Можда је глумио непобедивог агента 007, али у стварном животу Роџер Мур није држао баш све под контролом. Глумац је признао да га је прва жена често вређала и гребала ноктима по лицу, док га је друга тукла гитаром.

Легендарни глумац, 84-годишњи Роџер Мур је у интервјуу за магазин Мирор открио да су га прве две жене више пута претукле.

Прва га је вређала и често гребала ноктима, па је по лицу дуго имао ожиљке, док га је друга тукла гитаром. Први брак је склопио са 19 година, 1946. године, са Дурн ван Стејн.

Са овом професионалном клизачицом имао је веома буран брак, јер га је она неколико пута напала, а тада га је ударала и гребала и једном га чак гађала чајником.

„Тог дана сам се сунчао поред базена и таман сам скинуо панталоне, кад сам укапирао да чајник лети ка мени. Тада сам схватио да је крај и да не могу више, па сам решио да је напустим", рекао је Мур и додао да су му тада ствари завршиле у кади пуној воде.

Нажалост, популарни агент није имао среће ни са следећом супругом, Дороти Сквајерс, која га је напала када је сазнала да је Роџер вара.

„Гитару сам свирао да бих се опустио и избегао свађе, али тог дана апсолутно је нисам слушао шта прича. И већ у следећем тренутку ми је истргла инструмент из руку, па сам добио по глави", присећа се Мур.

Дороти га је поново напала када је дознала да је вара са италијанском глумицом Луизом Матиоли.

Роџер се Луизом касније и оженио.

„Тада је Дороти бацила циглу кроз прозор, а затим ме је ухватила за кошуљу. Полицајци су стигли у правом тренутку и рекли јој да јој рука крвари, а она је одговорила да јој у ствари крвари срце", рекао је Роџер.

Након два брака са љутим женама и оног са италијанском глумицом, Роџер Мур се коначно скрасио у четвртом браку са Кристином Толструп.

„То је мирна веза, не свађамо се", био је кратак Мур.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару