Читај ми!

Асанте код Николића

Нови члан глумачке екипе наставка филма „Монтевидео, Бог те видео“ Арман Асанте састао се са председником Томиславом Николићем. Асанте је са Николићем причао о филмовима и истакао да је одушевљен Београдом и екипом са којом снима.

Прослављени амерички глумац Арман Асанте, који игра фудбалског менаџера у наставку филма Драгана Бјелогрлића Монтевидео, Бог те видео, састао се са председником Србије Томиславом Николићем.

Асанте је новинарима после састанка са Николићем рекао да је почаствован позивом председника Србије и да је филм Монтевидео одлично сведочанство о Србији и српској историји.

Глумац је новинарима испред зграде Председништва рекао да је одушевљен што је постао нови члан одличне екипе која стоји иза филма Монтевидео, Бог те видео.

„Мислим да је 'Монтевидео, Бог те видео' не само одличан филм, већ и одлично сведочанство о Србији и српској историји. То филм који свету шаље позитивну поруку о Србији", истакао је Асанте.

„Одушевљен сам што сам овде и што сам део овог одличног филма. Глумачка екипа је одлична, као и редитељ и продуцент. Одушевљен сам и што ме је председник Николић примио", рекао је Асанте и додао да за све то само може рећи „хвала" на српском.

На питање новинара о утисцима о Београду и председнику Николићу, Асанте је приметио да делује да је Николић „дубоко посвећен Србији и веома забринут за све".

„Причали смо о филмовима, али он нема много времена да их гледа", додао је.

Председник Николић се захвалио господину Асантеу на његовом доприносу промоцији српске културе и српског идентитета кроз кинематографију.

Николић је истакао, да упркос томе, што имамо изузетне глумце, редитеље и друге филмске ствараоце није учињено много да се представи права слика о нашем богатом културно-историјском наслеђу и да у будућности треба чинити више како би се српска култура представила на адекватан начин.

Познати глумац је истакао да је Београд диван град као и да је култура видљива свуда.

„Прелеп је град и уживање је шетати Београдом, али мој распоред овде је подређен филму. Надам се да ћу видети више", изјавио је Асанте.

Њујорчанин ирско-италијанског порекла, звезда филмова Краљеви Мамба, Готи, Судија Дред, Стрипитз у наставку Бјелогрлићевог филма игра америчког бизнисмена који долази у Монтевидео на Светско првенство у фудбалу. До сада је за Монтевидео урадио сцене на Тенерифима и у Црној Гори, а ових дана снима у Србији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару