Читај ми!

Барбра Стрејсенд за женска срца

Рон Мајер, Дона Каран, Дајана Лејн и Бил Клинтон били су само неке од званица на хуманитарној вечери коју је организовала Барбра Стрејсенд у својој кући у Малибуу. Новац сакупљен од улазница биће донација глумичином Центру за пружање помоћи женама са срчаним проблемима.

Певачица и глумица Барбра Стрејсенд организовала је хуманитарну вечеру у својој кући у Малибуу како би сакупила средства за помоћ женама са срчаним проблемима.

Гости су платитили укупно више од 100.000 долара за улазнице за двоје како би помогли глумичином Центру за пружање помоћи женама са срчаним проблемима на интимној вечери у кући где Стрејсендова живи са својим супругом Џејмсом Бролином, преносе светске агенције.

Директор студија „Ен-Би-Си универзал" Рон Мајер, модна дизајнерка Дона Каран и глумци Џош Бролин и Дајана Лејн били су само неки од гостију који су присуствовали тој вечери.

Чувена глумица и певачица је рекла да је мотивисана да помогне женама са болесним срцем зато што не може „да поднесе неједнакости, без обзира на то да ли је реч о грађанским или геј правима или родној дискирминацији".

Жене умиру од болести срца сваке године више него од свих канцерогених болести заједно, али је много више истраживања урађено на мушкарцима.

„И у научним истраживањима жене се и даље третирају као грађани другог реда", рекла је глумица, додајући да је то за њу неприхватљиво.

Тако да је она „отворила свој новчаник" и позвала своје пријатеље да ураде исто.

Бивши председник САД Бил Клинтон, који је дошао на вечеру у друштву новинарке Лисе Линг, поздравио је глумичину посвећеност здрављу жена.

Певач Џош Гробан је певао пре Стрејсендове која је извела четири песме укључујући и популарну нумеру Evergreen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару