Аронофски одустао од режије „Вулверина“

Низ опсесивних и мрачних филмова Дарена Аронофског могло је да прекине неучнофантастично остварење „Вулверин“. Ипак, холивудски синеаста није желео да буде одвојен од породице 12 месеци и одустао је од тог редитељског ангажмана.

Амерички режисер Дарен Аронофски одустао је од режирања преднаставка франшизе Икс мен (X-Men) насловљеног Вулверин (Wolverine) у којем ће главну улогу тумачити Хју Џекмен.

„Постало је јасно да бих због снимања Вулверина морао годину дана да будем ван земље. Не би ми пријало да толико времена проведем без породице", објаснио је Аронофски који је за режију трилера Црни лабуд ове године био номинован за Оскара.

Холивудски режисер је рекао да му је жао што неће учествовати у снимању научнофантастичног филма о „Марвеловом" стрип јунаку.

„То је савршен сценарио и радовао сам се поновној сарадњи с мојим пријатељем Хјуом Џекменом", са тугом је рекао синеаста познат по мрачним остварењима. 

Аронофски је 2006. године снимио филм Извор живота у чијој су глумачкој екипи били Џекмен и Рејчел Вајс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи