Прва клапа „Црне Зорице“

Почело снимање комедије „Црна Зорица“, са Љумом Пеновом и Браниславом Трифуновићем у главним улогама. Прича филма смештена је у Источну Србију и говори о девојци необичне судбине. Случајност или клетва, тек свако ко се заљуби у Зорицу настрада.

Српско-грчки редитељски двојац Радослав Павковић и Христина Хаџихараламбус почео је у Београду снимање филма „Црна Зорица", у којем насловну улоге игра млада глумица Љума Пенов, а партнер јој је Бранислав Трифуновић.

Продуцентска кућа „Супер филмс" саопштила је данас да је прва клапа „црне комедије са авантуристичким заплетима" пала почетком недеље на локацијама на Ташмајдану, а снимање ће трајати током лета у Београду и у селима између Авале и Космаја.

Премијера „Црне Зорице" је предвиђена за мај 2011. године.

„Филм је путовање у бајковито срце Балкана, где митови и легенде још живе. Зорица је девојка над којом виси несвакидашња клетва. Свако ко се у њу заљуби настрада. Наравно, ту се појављује уображени београдски полицајац Мане (Трифуновић), који не верује у те 'бапске приче'", саопштио је „Супер филмс".

Радња „Црне Зорице" смештена је у савремену Источну Србију која је и даље уроњена у празноверја и предрасуде, а остале улоге играју Мирјана Карановић, Зоран Цвијановић, Миша Јанкетић, Никола Пејаковић, Олга Одановић и други.

Хаџихараламбус је снимила неколико кратких филмова у Грчкој, док је Павковић радио на неким епизодама дечије серије „Пази свеже обојено" (1996) РТС-а и „ТВ манијаке" Б92.

Сценариста филма је Горан Мојсин који потписује сценарио серије „Миле против транзиције".

Продуценти су саопштили да је филм „Црна Зорица" добио подршку Министарства културе Србије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи