Читај ми!

Дала 20.000 фунти да личи на Памелу

Керолин Андерсон из Ливерпула је потрошила 20.000 фунти на естетске операције, како би што више личила на звезду серије „Чувари плаже“ Памелу Андерсон. Због жеље за трансформацијом, угрожено јој је здравље, али она се не предаје у жељи да буде још веродостојнија.

Гледајући препланули тен, платинасту косу, бујне груди и усне 28-годишње Керолин Андерсон, лако би могли да је помешате са легендом Чувара плаже Памелом Андерсон, пише Дејли мејл.

То је тачно оно што жели ова девојка из Ливерпула, која је до садa потрошила 20.000 фунти (око 23.500 евра) на естетске операције, како би личила на Памелу.

Штавише, Керолин је „професионална двојница“, која као секс симбол деведесетих позира на приватним и јавним догађајима у Ливерпулу.

Како би била још веродостојнија, најављује да ће ускоро око руке, баш као Памела, тетовирати бодљикаву жицу.

До сада је убризгавала ботокс, филере, била на избељивању зуба, а редовно себи убризгава и Меланотан два, течност за потамњивање коже коју нису одобриле здравствене организације.

У соларијуме одлази од 10 годинe живота. Због жеље за трансформацијом, страдало је и њено здравље.

Наиме, након операције повећања груди 2004. године, умеци су јој се распрсли од топлоте у соларијуму у којем и данас проводи много времена.

Било јој је потребно седам операција како би поправила „штету“, али је то није зауставило у намери да буде још сличнија Памели.

О својој зависности од соларијума рекла је: „Признајем, 'навучена' сам. Ја сам зависник од соларијума, али не бих могла да живим без тога. Никад не бих изашла из куће са светлом кожом“.

„Док сам гледала 'Чуваре плаже', само сам размишљала о томе колико је она лепа. Постала сам мало опседнута њом кад сам била тинејџерка и онда поново гледала све епизоде серије. Било која жена може да има тако плаву косу и велике груди, али је она успела да задржи пажњу јавности деценијама. То је више од изгледа - она има харизму и интригира људе. То је оно што желим да опонашам“, објаснила је Керолин.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару