Читај ми!

Jutarnji program

U Kordobi su fudbaleri Srbije imali najteži zadatak – pokušali su da se suprotstave šampionu Evrope, ekipi Španije. Očekujemo uključenje Aleksandra Stojanovića i analizu Ivana Golca i Gorana Svilara.

Direktno iz Grčke, čućemo kakve su emocije uoči premijere filma nastalog u znak zahvalnosti grčkom narodu sa ostrva Tinos, za utočište koje su Grci pružili deci iz Republike Srpske tokom 1994. godine.

Ako Iran ne odustane od pokušaja da ubije Donalda Trampa, Amerika će to smatrati za ratni čin, upozorila je Bela kuća. Hoće li Tramp postati povod za rat između Irana i SAD? O tome razgovaramo s novinarima RTS-a Momirom Turudićem i Jelenom Terzić.

Platforma "OsnaŽene" - prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu, osvojila je nacionalnu nagradu i plasirala se među 12 projekta Evropske unije za promociju preduzetništva. O tome posle pola 8.

O "jednorozima", super uspešnim startaperima sa prostora bivše Jugoslavije, o tome šta od njih može da se nauči i o konferenciji Digitalk govoriće nam Vladimir Kovač.

U toku su pripreme za samit Briksa u Rusiji i ovaj ekonomsko-politički blok zemalja u usponu najavljuje novo proširenje, moguće je i na Tursku. Šta su razlozi novog pregrupisavanja na međunarodnoj, posebno evroazijskoj sceni i kakve posledice može da ima u budućnosti? Posle devet o tome govorimo u bloku "Svet u pokretu“.

Vizuelni identitet 60. Oktobarskog salona osmislio je Slavimir Stojanović Futro, čuveni dizajner, koji je i pre 30 godine radio isti posao. Gospodin Stojanović je gost Jutarnjeg programa.

Posle objavljenih rezultata popisa stanovništva u Crnoj Gori, proveravamo ko ima razloga da bude zadovoljan i da li brojanje donosi nove podele? O tome govore istoričar Bogdan Živković i Marko Vešović, urednik portala Radio televizije Crne Gore.

Pod sloganom "Reč je slobodna“ u subotu počinje 67. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Posle 10 sati saznaćemo sve o Sajmu knjiga.

Pre 85 godina osnovane su studije farmacije u Beogradu. Koliko se od tada do danas promenila uloga farmaceuta?

Pri kraju emisije Zejna se predstavlja maksi singlom "Nova rasa", za koji je napravila i 10-minutni film.

urednik Dušica Tasić

voditelj Bojana Marković

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи