Читај ми!

Znanje imanje-22.3.2020

Koncept od njive do trpeze čini prehranbenu bezbednost kad dođu krizna vremena.

Važno je da imamo dovoljno hrane, da se ne prekidaju ciklusi proizvodnje. Sve govori da su robne rezerve spremne, a zalihe u marketima garantuju sigurnost. Valja podržati sejače pred prolećne radove i posebno proizvođače biološki vredne hrane - povrtare, voćare i stočare.

Jasno je da u borbi sa virusom pobeđuju oni koji imaju dobar imunitet. Moramo da pazimo šta jedemo da ojačamo organizam. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:
Jovan Milivojević iz Bojčinske kolebe - zašto je važno da čuvamo našu genetiku.
Milan Milenković sa ranča Jablan iz Surdulice - kako je praksa pokazala da je glistenjak najbolja hrana i zaštita za biljke.
Nebojša Stamenković iz Vranja kakve su mogućnosti za proizvodnju bio hrane i eko turizma.
Sonja Lazarević Kostić zašto je ukusnija hrana ako se sprema na drva.

Urednica: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару