Jedinstveni lokalni proizvođači Japana: Kođima Giken Kogio, 3-5

Ljubitelji roštiljskih đakonija ne treba da propuste drugu epizodu serijala o jedinstvenim proizvođačima Japana.

Udaljena na samo sat vremena vožnje od Tokija, fabrika Kođima Giken poznata je i van Japana posebno po jednom nesvakidašnjem proizvodu. To je aparat za spremanje jakatorija, japanske verzije roštilja, koji uopšte ne liči na nama poznatu spravu za roštiljanje. Ako ste gurman i ako posebno volite ražnjiće, trebalo bi da poslušate priču o istorijatu i genezi nastanka ovog izuma.
Ovaj program je obezbeđen u saradnji sa Japanskom fondacijom.

 

Repriza , 04. avgust u 00:25 i 08:26

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару