Читај ми!

Pešić: Igrali smo kao protiv Amerike, Srbija i Nemačka zaslužile finale

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić, istakao je na konferenciji za medije da su Nemačka i njegovi izabranici zaslužili da igraju finale Olimpijskih igara.

Košarkaši Srbije pobedili su Nemačku 93:83 u borbi za treće mesto čime su osvojili četvrtu medalju za olimpijski tim Srbije u Parizu.

"Pre početka Olimpijskih igara, rekao sam da je ovo jedan od najkvalitetnijih turnira svih vremena. Veoma smo srećni da smo učestvovali na ovom turniru i srećan sam zbog pobede i bronzane medalje, rekao je selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić.

Izabranici Svetislava Pešića odigrali su odličan tunrnir u Parizu i to je sada krunisano bronzanom medaljom.

"Od početka do kraja smo kontrolisali utakmicu, odigrali smo sjajno. Igrali smo kao protiv Amerike. Plan je bio da da zaustavimo Šrudera i Franca Vagnera. Bilo nam je važno da odbranom donesemo samopouzdanje. Odbrana je organizacija, napad je talenat. Odličan smo posao napravili i svi znaju da imamo dosta talenta u napadu i da to izgleda veoma lako na kraju, ali nije bilo lako. Nemačka je jedan od najboljih timova ikad. Mislim da obe ekipe zaslužuju finale Olimpijskih igara", rekao je Pešić na konferenciji za medije.

Selektor Svetislav Pešić je pored titule prvaka Evrope i sveta, ali i srebra na planetarnom šampionatu 2023. godine, sa nacionalnim timom došao i do olimpijske medalje.

уторак, 10. септембар 2024.
18° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару