Читај ми!

Serija „Poziv“ će nas, kao i glavnu junakinju, trgnuti iz monotone svakodnevice

Glavnu ulogu u seriji „Poziv“, koju će gledaoci RTS-a pratiti sledeća četiri vikenda na Prvom programu, tumači proslavljena glumica Mirjana Joković koja živi i radi u Los Anđelesu, a posle 15 godina ponovo igra u nekom domaćem ostvarenju.

Mirjana Joković tumači ulogu Anice Reljić, bivše policijske inspektorke koja radi u kol-centru. Jedne noći, jedan poziv promeniće joj život i trgnuti iz monotone svakodnevice.

„Ona je, ne bih da otkrivam baš mnogo, zato što je najzanimljivije da gledaoci sami to odluče i pogledaju, ali je stvarno predstavnica jedne od onih odgovornih poslovnih žena koje nose ozbiljan otisak sa svojom karijerom i utiču na ljudske živote, ali isto toliko ima i neku svoju senku“, navodi Mirjana Joković.

Autori serije Poziv, Marko Popović i Iva Mitrović, obećavaju dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, sa realističnom pričom koja se bavi svakodnevnim problemima.

„U centru našeg trilerskog zapleta, nestanka žene i potraga glavne junakinje je jedna ekološka katastrofa, tragedija gde su trojica dečaka otrovana u jednom jezeru u istočnoj Srbiji, jer su tu bile hemikalije iz fabrike. Onda se te dve priče, jedna koja se tiče celog društva i jedna lična glavne junakinje spajaju kroz ovih osam epizoda Poziva“, otkriva koscenarista Marko Popović.

Reditelj je Marko Đilas, a u ostalim ulogama su Uliks Fehmiu, Snežana Bogdanović, Ana Franić, Miloš Timotijević i Ivan Tomić.

„Rad na celoj seriji je bio izuzetno profesionalan. Imali smo vremena da razrađujemo scene, da razgovaramo o tome šta je zapravo njihov odnos, kako bismo to mogli najbolje da prikažemo. Ima dosta dinamičnih kadrova koje smo radili, tako da sam vrlo zadovoljan“, kaže glumac Ivan Tomić.

Osam epizoda serije Poziv biće emitovano vikendom na Prvom programu RTS-a.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи