Читај ми!

Временска прогноза 11. јануар

Сутра у Војводини киша, у централним и јужним пределима и киша и снег, а у вишим пределима снег, уз повећање снежног покривача за 5 до 15 центиметара. После подне и увече престанак падавина. Биће хладније, ујутру од нуле, током дана до 7 степени. У Београду повремено киша, по подне престанак падавина. Температура до 5 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

11.01.2023. Среда: Облачно и хладније, у Војводини киша, у нижим пределима централне и јужне Србије мешовите падавине (киша и снег), а у вишим пределима снег уз повећање висине снежног покривача за 5 до 10 cm, локално и за 15 cm. После подне и увече престанак падавина. Ветар ујутру умерен и јак, западни и северозападни, од средине дана у слабљењу. Најнижа температура од 0 до 4 степена, а највиша од 3 до 7 степени. Упозорење: Снег, формирање снежног покривача, вероватноћа 80%.

12.01.2023. Четвртак: Умерено до потпуно облачнo, падавине се очекују само на северу земље, док се у осталим крајевима очекује суво. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од -1 до 3 степена, а највиша од 4 до 7 степени.

13.01.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно и мало топлије, киша се очекује само на северу земље, у осталим крајевима суво. Ветар слаб, јужних правца. Најнижа температура од -1 до 3 степена, а највиша од 4 до 9 степени.

14.01.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, на планинама са суснежицом и снегом. Ветар слаб до умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 2 степена, а највиша дневна од 5 до 10 степени.

недеља, 01. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару