Читај ми!

Облаци донели освежење и непогоде, пљускови се очекују и наредних дана

Облаци са запада Европе донели су освежење, али и непогоде. Нестабилно време са пљусковима и грмљавином задржаће се и током следеће недеље, а на снази ће до среде бити жути метео-аларм. Температура до 27 степени.

Невреме са грмљавином и обилним падавинама које ће, према најавама метеоролога, трајати до краја викенда, погодило је Србију током ноћи и преподнева.

Највише је невременом погођен север земље, где је ветар чупао дрвеће, а поједина села су остала без струје. 

На снази је наранџасто метео-упозорење због велике количине падавина за 24 часа и због пљускова праћених грмљавином и градом.

Пљускови и наредних дана 

Слично, али нешто стабилније време, задржаће се у Србији и наредних дана.

У недељу нас очекује претежно облачно и свежије време са кишом, пљусковима и грмљавином. Локално се очекује већа количина падавина и понегде појава града. Ветар слаб и умерен
западни и северозападни. Најнижа температура од 16 до 20 степени, а највиша од 23 до 27 степени. На снази ће бити жути метео-аларм.

Слично време и у понедељак. Претежно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 14 до 18 степени, а највиша дневна од 23 до 26 степени.

У уторак и среду, према најавама метеоролога, такође претежно облачно, местимично са кишом и локаним пљусковима са грмљавином. Температура до 27 степени.

среда, 04. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару